ISPARTA'YA GELİYORLAR !

SİYASET 28.03.2015 - 13:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1922+ kez okundu.
 

ISPARTA'YA GELİYORLAR !

Isparta 7 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.
Isparta 7 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, BaşbakanDavutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nuağırlayacak.   7 Haziran milletvekilliği seçimleri öncesinde Isparta’yahareketli günler bekliyor. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan Mayıs ayı içinde aralarında Isparta’nın da bulunduğu 40 ilde programyapacak. Erdoğan'ın Isparta programında önemli ziyaretler ve toplantılardüzenlemesi bekleniyor.   Başbakan Ahmet Davutoğlu'da 7 Haziran'a kadar 60 ilde mitingyapacak. Başbakanın miting yapacağı iller arasında Isparta'da bulunuyor, öteyandan Isparta'daki toplu açılış törenleri düzenlenebileceği, 7 Haziran'a kadarBaşbakan'ın Isparta'ya iki kez gelme ihtimali de bulunuyor. Bu nedenle Isparta2 ay içinde hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, hem de Başbakan Davutoğlu'nuağırlayacak. 7 Haziran'a kadar Isparta'ya 10'a yakın bakanın da gelmesibekleniyor.   7 Haziran seçimlerine kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Isparta'da miting yapacaklarıbelirtildi. Isparta böylece 2 ayda 4 büyük miting yaşayacak.
Isparta 7 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.

Isparta 7 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, BaşbakanDavutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nuağırlayacak.

 

7 Haziran milletvekilliği seçimleri öncesinde Isparta’yahareketli günler bekliyor. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan Mayıs ayı içinde aralarında Isparta’nın da bulunduğu 40 ilde programyapacak. Erdoğan'ın Isparta programında önemli ziyaretler ve toplantılardüzenlemesi bekleniyor.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'da 7 Haziran'a kadar 60 ilde mitingyapacak. Başbakanın miting yapacağı iller arasında Isparta'da bulunuyor, öteyandan Isparta'daki toplu açılış törenleri düzenlenebileceği, 7 Haziran'a kadarBaşbakan'ın Isparta'ya iki kez gelme ihtimali de bulunuyor. Bu nedenle Isparta2 ay içinde hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, hem de Başbakan Davutoğlu'nuağırlayacak. 7 Haziran'a kadar Isparta'ya 10'a yakın bakanın da gelmesibekleniyor.

 

7 Haziran seçimlerine kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Isparta'da miting yapacaklarıbelirtildi. Isparta böylece 2 ayda 4 büyük miting yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.