Isparta’ya çok önemli Lavanta uyarısı: “Yarın çok geç olabilir”

GÜNDEM 03.06.2019 - 13:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2427+ kez okundu.
 

Isparta’ya çok önemli Lavanta uyarısı: “Yarın çok geç olabilir”

Isparta’ya çok önemli Lavanta uyarısı: “Yarın çok geç olabilir”
Isparta'nın kültür, turizm, sanat ve tarım elçisi Fahretdin Gözgün, gül festivali tanıtım ve davet çalışmalarına  devam ederken Edirne'deki iki yıllık lavanta bahçesini görünce ve hatta burada bir festival yapılacağı bilgisini öğrenince sosyal medya hesabından Isparta'ya önemli mesajlar verdi. 'LAVANTA İÇİN ÇOK GEÇ OLACAK' Edirne'den Isparta'ya bir video ile seslenen Gözgün '' Yaklaşık 10 dekarlık  tek bir lavanta bahçesi var ve henüz iki yaşındaki  bu bahçe lavanta  festivaline ev sahipliği yapacak. Bizim binlerce yerli yabancı turistin geldiği Kuyucak'ta maalesef o kadar bahçenin varlığına rağmen bu güne kadar bir lavanta festivali yapamadık. Ben diyorum ki buradan kendi şahsıma da büyük bir görev düştüğünü bilerek, bu sektör içerisinde kozmetikçilerden tutalım da bu sektörün paydaşlarına, siyasete, bürokrasiye herkese bu gün Edirne'nin yaptığını biz çoktan yapmamız gerekiyordu. İnşallah öyle diyorum ki start bu günün startı olsun bu yıl ilk lavanta festivalimizi yapalım” dedi. “BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇMEK LAZIM”  Isparta'da lavanta için zamanın çok geç olacağını belirten Gözgün, bir an önce harekete geçmek lazım çağrısında bulundu.
Isparta’ya çok önemli Lavanta uyarısı: “Yarın çok geç olabilir”

Isparta'nın kültür, turizm, sanat ve tarım elçisi Fahretdin Gözgün, gül festivali tanıtım ve davet çalışmalarına  devam ederken Edirne'deki iki yıllık lavanta bahçesini görünce ve hatta burada bir festival yapılacağı bilgisini öğrenince sosyal medya hesabından Isparta'ya önemli mesajlar verdi.
'LAVANTA İÇİN ÇOK GEÇ OLACAK'
Edirne'den Isparta'ya bir video ile seslenen Gözgün '' Yaklaşık 10 dekarlık  tek bir lavanta bahçesi var ve henüz iki yaşındaki  bu bahçe lavanta  festivaline ev sahipliği yapacak. Bizim binlerce yerli yabancı turistin geldiği Kuyucak'ta maalesef o kadar bahçenin varlığına rağmen bu güne kadar bir lavanta festivali yapamadık. Ben diyorum ki buradan kendi şahsıma da büyük bir görev düştüğünü bilerek, bu sektör içerisinde kozmetikçilerden tutalım da bu sektörün paydaşlarına, siyasete, bürokrasiye herkese bu gün Edirne'nin yaptığını biz çoktan yapmamız gerekiyordu. İnşallah öyle diyorum ki start bu günün startı olsun bu yıl ilk lavanta festivalimizi yapalım” dedi.
“BİR AN ÖNCE HAREKETE
GEÇMEK LAZIM” 
Isparta'da lavanta için zamanın çok geç olacağını belirten Gözgün, bir an önce harekete geçmek lazım çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.