ISPARTA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA VALİ SEYMENOĞLU ADINA SAHTE HESAPLAR AÇILMIŞ!

GÜNDEM 09.05.2021 - 23:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2493+ kez okundu.
 

ISPARTA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA VALİ SEYMENOĞLU ADINA SAHTE HESAPLAR AÇILMIŞ!

ISPARTA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA VALİ SEYMENOĞLU ADINA SAHTE HESAPLAR AÇILMIŞ!
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu adına sahte hesaplar açıldığı ve vatandaşlarımızdan bazı taleplerde bulunulduğu tespit edildi. Valilik tarafından şu açıklama yapıldı: "Son günlerde bazı sosyal medya platformları üzerinden Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu adına sahte hesaplar açıldığı ve vatandaşlarımızdan bazı taleplerde bulunulduğu tespit edilmiştir. Lütfen sosyal medya/telefon yoluyla yapılan bu ve benzeri hiç bir isteğe itibar etmeyiniz. Sayın Valimizin gerçek sosyal medya hesapları aşağıda belirtildiği gibidir. Bunlar dışında hiç bir sosyal medya hesabı yoktur.  Kamuoyuna önemle duyurulur. Facebook: https://www.facebook.com/omer.seymenoglu.7 Twitter: https://twitter.com/oseymenoglu61?s=21 Instagram:  https://instagram.com/omer_seymenoglu?igshid=efumjd4kyn8a
ISPARTA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA VALİ SEYMENOĞLU ADINA SAHTE HESAPLAR AÇILMIŞ!

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu adına sahte hesaplar açıldığı ve vatandaşlarımızdan bazı taleplerde bulunulduğu tespit edildi.

Valilik tarafından şu açıklama yapıldı:

"Son günlerde bazı sosyal medya platformları üzerinden Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu adına sahte hesaplar açıldığı ve vatandaşlarımızdan bazı taleplerde bulunulduğu tespit edilmiştir.

Lütfen sosyal medya/telefon yoluyla yapılan bu ve benzeri hiç bir isteğe itibar etmeyiniz.

Sayın Valimizin gerçek sosyal medya hesapları aşağıda belirtildiği gibidir. Bunlar dışında hiç bir sosyal medya hesabı yoktur. 

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Facebook: https://www.facebook.com/omer.seymenoglu.7

Twitter: https://twitter.com/oseymenoglu61?s=21

Instagram:  https://instagram.com/omer_seymenoglu?igshid=efumjd4kyn8a

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.