ISPARTA'SA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜZEN OLAY

30.03.2020 - 12:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2085+ kez okundu.
 

ISPARTA'SA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜZEN OLAY

ISPARTA'SA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜZEN OLAY
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Hastanelerde görevli sağlık çalışanları kimi zaman evlerine gelemiyor. Geldiklerinde ise sevdikleriyle hasret gidermeden dinlendikten sonra tekrar görevine dönüyor.   Isparta’da ise sağlık çalışanları, koronavirüs salgınından dolayı hastanede görev yaptıkları için kendi evlerine gelen çocuk bakıcıları ve gündelik temizlikçilerin artık gelmediklerini söylüyorlar. Koronavirüs salgınından dolayı çok sayıda çocuk bakıcısı ve temizlikçi özellikle sağlık çalışanlarının evlerine artık gitmiyor. Özellikle doktorlar, hemşireler başta olmak üzere çok sayıda sağlık çalışanı zor duruma düştü. Hastane sonrası dinlenmek için evine dönen sağlık personeli, hem evde temizliğini, hem çocuklarıyla ilgilenmek zorunda kalıyor. Lütfen sağlık personellerine destek olalım. Onları mağdur etmeyelim. Onlar olduğu için biz evde sağlıklı bir şekilde oturuyoruz.    
ISPARTA'SA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜZEN OLAY

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Hastanelerde görevli sağlık çalışanları kimi zaman evlerine gelemiyor. Geldiklerinde ise sevdikleriyle hasret gidermeden dinlendikten sonra tekrar görevine dönüyor.  

Isparta’da ise sağlık çalışanları, koronavirüs salgınından dolayı hastanede görev yaptıkları için kendi evlerine gelen çocuk bakıcıları ve gündelik temizlikçilerin artık gelmediklerini söylüyorlar. Koronavirüs salgınından dolayı çok sayıda çocuk bakıcısı ve temizlikçi özellikle sağlık çalışanlarının evlerine artık gitmiyor. Özellikle doktorlar, hemşireler başta olmak üzere çok sayıda sağlık çalışanı zor duruma düştü. Hastane sonrası dinlenmek için evine dönen sağlık personeli, hem evde temizliğini, hem çocuklarıyla ilgilenmek zorunda kalıyor. Lütfen sağlık personellerine destek olalım. Onları mağdur etmeyelim. Onlar olduğu için biz evde sağlıklı bir şekilde oturuyoruz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.