ISPARTA PANİKTE: CANLI BOMBA İHBARI YOK

ASAYİŞ 15.03.2016 - 23:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2329+ kez okundu.
 

ISPARTA PANİKTE: CANLI BOMBA İHBARI YOK

Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından vatandaşlardaki panikte arttı. İşte bazı 'kirli' çevreler bu panik ortamını fırsata çevirerek kaos ortamı yaratmak ve vatandaşların huzurunu ortadan kaldırmak istiyor.Isparta'da bugün önce Kafeler Caddesi'nde ardından da bir Alış Veriş Merkezi çevresinde canlı bomba ihbarı olduğu ve polisin bu canlı bombanın peşinde olduğu yalanı yayıldı. Öyle ki, bazı vatandaşların telefonlarına uyarı mesajları bile gitti. Alış veriş merkezlerinin boşaltıldığı ve vatandaşların kesinlikle bölgede bulunmaması gerektiği yönünde asılsız dedikodular kulaktan kulağa yayıldı. Sosyal medyadan ve telefondan mesajlar yağdı. Her arayan böyle bir şeyin doğru olup olmadığını soruyordu.  Emniyet mensuplarından edinilen bilgilere göre Isparta'da bircanlı bomba ihbarı söz konusu değil.    

Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından vatandaşlardaki panikte arttı. İşte bazı 'kirli' çevreler bu panik ortamını fırsata çevirerek kaos ortamı yaratmak ve vatandaşların huzurunu ortadan kaldırmak istiyor.Isparta'da bugün önce Kafeler Caddesi'nde ardından da bir Alış Veriş Merkezi çevresinde canlı bomba ihbarı olduğu ve polisin bu canlı bombanın peşinde olduğu yalanı yayıldı.

Öyle ki, bazı vatandaşların telefonlarına uyarı mesajları bile gitti. Alış veriş merkezlerinin boşaltıldığı ve vatandaşların kesinlikle bölgede bulunmaması gerektiği yönünde asılsız dedikodular kulaktan kulağa yayıldı.

Sosyal medyadan ve telefondan mesajlar yağdı. Her arayan böyle bir şeyin doğru olup olmadığını soruyordu. 

Emniyet mensuplarından edinilen bilgilere göre Isparta'da bircanlı bomba ihbarı söz konusu değil.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.