Isparta Nüfus Müdürlüğüne yeni bina

GÜNDEM 28.11.2020 - 15:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2230+ kez okundu.
 

Isparta Nüfus Müdürlüğüne yeni bina

Isparta Nüfus Müdürlüğüne yeni bina
Ve inşaat başladı Isparta Nüfus Müdürlüğüne yeni bina Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi için yeni bir bina inşa ediliyor. İnşaatın çalışmaları başladı. Yaklaşık 3,5 milyon liralık yatırımla Nüfus Müdürlüğü yeni hizmet binasında Ispartalılara hizmet verecek. Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri kimlik, adres beyannamesi, ehliyet, pasaport ve vatandaşlık gibi işlemleri de bünyesine alarak hizmet ağını daha da arttırdı. Hizmet alanının genişlemesiyle günlük işlem adedi de artan müdürlüğün Isparta'daki mevcut fiziki alanları yetersiz gelmeye başladı. Vatandaşların daha kaliteli ve modern hizmet alabilmesi için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne bağımsız bir yerleşke yapılması için gerekli çalışma başlatıldı. Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi'nin hemen yanı başındaki bin metre karelik alanda İçişleri Bakanlığı'nın ve İl Özel İdaresi'nin destekleriyle yeni binanın inşaatı başlatıldı. İnşaat çalışmaları kapsamında ilk olarak arazinin hafriyatı alınıyor. Yaz mevsimine bitirilmesi hedeflenen Nüfus Müdürlüğünün yeni binasının yaklaşık maliyeti ise 3.5 milyon lira.
Isparta Nüfus Müdürlüğüne yeni bina

Ve inşaat başladı

Isparta Nüfus Müdürlüğüne yeni bina

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi için yeni bir bina inşa ediliyor. İnşaatın çalışmaları başladı. Yaklaşık 3,5 milyon liralık yatırımla Nüfus Müdürlüğü yeni hizmet binasında Ispartalılara hizmet verecek.

Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri kimlik, adres beyannamesi, ehliyet, pasaport ve vatandaşlık gibi işlemleri de bünyesine alarak hizmet ağını daha da arttırdı.

Hizmet alanının genişlemesiyle günlük işlem adedi de artan müdürlüğün Isparta'daki mevcut fiziki alanları yetersiz gelmeye başladı. Vatandaşların daha kaliteli ve modern hizmet alabilmesi için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne bağımsız bir yerleşke yapılması için gerekli çalışma başlatıldı.

Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi'nin hemen yanı başındaki bin metre karelik alanda İçişleri Bakanlığı'nın ve İl Özel İdaresi'nin destekleriyle yeni binanın inşaatı başlatıldı.

İnşaat çalışmaları kapsamında ilk olarak arazinin hafriyatı alınıyor.

Yaz mevsimine bitirilmesi hedeflenen Nüfus Müdürlüğünün yeni binasının yaklaşık maliyeti ise 3.5 milyon lira.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.