Isparta'nın Sarı yıldızı Burdur sokaklarında

GÜNDEM 11.09.2019 - 18:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2488+ kez okundu.
 

Isparta'nın Sarı yıldızı Burdur sokaklarında

Isparta'nın Sarı yıldızı Burdur sokaklarında
Isparta Özel Halk Otobüslerinin körüklü otobüsleri, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in isteği üzerine Burdur sokaklarında tanıtıma çıktı. Özel Halk Otobüslerinden yapılan açıklamaya göre; "Türkiye genelinde özel halk otobüsleri işletmecilerinin işlettiği tek yer olan ve Türkiye’ye örnek olan körüklü otobüsleri, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in bu güzel ve kaliteli hizmetimizi Burdurun da örnek alması için yaptığı davet üzerine Burdur sokaklarında ve şehir merkezi-MAKÜ kampüsü arasında test sürüşü yaparak Burdurlulara tanıtıldı.  
Isparta'nın Sarı yıldızı Burdur sokaklarında

Isparta Özel Halk Otobüslerinin körüklü otobüsleri, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in isteği üzerine Burdur sokaklarında tanıtıma çıktı.

Özel Halk Otobüslerinden yapılan açıklamaya göre; "Türkiye genelinde özel halk otobüsleri işletmecilerinin işlettiği tek yer olan ve Türkiye’ye örnek olan körüklü otobüsleri, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in bu güzel ve kaliteli hizmetimizi Burdurun da örnek alması için yaptığı davet üzerine Burdur sokaklarında ve şehir merkezi-MAKÜ kampüsü arasında test sürüşü yaparak Burdurlulara tanıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.