Isparta’nın çocuklarına kapımız açık

GÜNDEM 07.09.2020 - 17:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2420+ kez okundu.
 

Isparta’nın çocuklarına kapımız açık

Isparta’nın çocuklarına kapımız açık
Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü lig 3’ncü grupta mücadele edecek olan Ispartaspor,  şehrin çocuklarına da kapı açıyor. Başkan Atakan Yazgan, Ispartalı genç yetenekler Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz’ü takıma dahil etti. Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, genç oyuncuların umudu olmaya devam ediyor. Gençlere büyük önem veren Başkan Yazgan, son olarak Isparta’nın evlatları Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz ile anlaşma sağladı. Oyuncuları kulübe kazandıran Yazgan, idmanlarda genç Mustafaları özellikle takip ediyor. Başkan Yazgan: “Kapımız Isparta’nın evlatlarına sonuna kadar açık. Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz’ü kadromuza kattık. Genç futbolcular takımla beraber antrenmanını sürdürüyor.Diler ve Sarıgöz’den umutluyum. Isparta’nın evlatları olarak yine bu şehrin çocuklarına örnek olacaklar. Bu takım Isparta’nın ve Isparta’nın çocuklarının takımıdır. Isparta’nın gençlerine fırsat veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” Dedi.  
Isparta’nın çocuklarına kapımız açık

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü lig 3’ncü grupta mücadele edecek olan Ispartaspor,  şehrin çocuklarına da kapı açıyor. Başkan Atakan Yazgan, Ispartalı genç yetenekler Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz’ü takıma dahil etti.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, genç oyuncuların umudu olmaya devam ediyor.

Gençlere büyük önem veren Başkan Yazgan, son olarak Isparta’nın evlatları Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz ile anlaşma sağladı. Oyuncuları kulübe kazandıran Yazgan, idmanlarda genç Mustafaları özellikle takip ediyor. Başkan Yazgan: “Kapımız Isparta’nın evlatlarına sonuna kadar açık. Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz’ü kadromuza kattık. Genç futbolcular takımla beraber antrenmanını sürdürüyor.Diler ve Sarıgöz’den umutluyum. Isparta’nın evlatları olarak yine bu şehrin çocuklarına örnek olacaklar. Bu takım Isparta’nın ve Isparta’nın çocuklarının takımıdır. Isparta’nın gençlerine fırsat veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.