ISPARTA'NIN VAKA SAYISI AÇIKLANDI

GÜNDEM 11.09.2021 - 22:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2386+ kez okundu.
 

ISPARTA'NIN VAKA SAYISI AÇIKLANDI

ISPARTA'NIN VAKA SAYISI AÇIKLANDI
Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’nin koronavirüs salgını ile mücadelesi sürüyor. Haftalık olarak illerin vaka sayılarını açıklayan Sağlık Bakanlığı, 28-3 Eylül tarihleri arasındaki vaka sayılarını kamuoyu ile paylaştı. Açıklanan verilere göre Isparta’nın vaka sayısında geçtiğimiz hafta ile aynı kaldı. İlimizdeki vaka sayında ne düşme ne de artma yaşandı. Isparta’nın vaka sayısı geçtiğimiz hafta olduğu gibi her 100 binde 84, 26 olarak açıklandı.
ISPARTA'NIN VAKA SAYISI AÇIKLANDI

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’nin koronavirüs salgını ile mücadelesi sürüyor. Haftalık olarak illerin vaka sayılarını açıklayan Sağlık Bakanlığı, 28-3 Eylül tarihleri arasındaki vaka sayılarını kamuoyu ile paylaştı.

Açıklanan verilere göre Isparta’nın vaka sayısında geçtiğimiz hafta ile aynı kaldı. İlimizdeki vaka sayında ne düşme ne de artma yaşandı. Isparta’nın vaka sayısı geçtiğimiz hafta olduğu gibi her 100 binde 84, 26 olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.