ISPARTA'NIN TÜM KÖYLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

GÜNDEM 28.03.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2430+ kez okundu.
 

ISPARTA'NIN TÜM KÖYLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

ISPARTA'NIN TÜM KÖYLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR
Isparta İl Özel İdare ekipleri tarafından Isparta’nın tüm köyleri tek tek dezenfekte ediliyor. İl Özel İdaresi yerleşim yerlerindeki camiler, köy konakları, çöp konteynırları ve tuvaletler olmak üzere tüm kamu alanları dezenfekte ediliyor. Yapılan açıklamada: ‘Çalışmalar 10 günde bir devam edecek. Bütün köylerimiz ilaçlanacak. Özellikle çocuklarımızın bulunduğu oyun parkları, otobüs durakları, dinlenme yerleri ilaçlanıyor. Çöpler daha sık toplanıyor’ denildi. YATIRIMLAR DA DEVAM EDİYOR ‘Rutin olarak devam eden asfalt çalışları, arazi yollarının kumlanması, Alt ve üst yapı çalışmaları hiç bir aksama olmadan koronavirüse karşı tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Yatırımlarımıza geçen yıl kaldığımız yerden aynı şekilde devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın’   
ISPARTA'NIN TÜM KÖYLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Isparta İl Özel İdare ekipleri tarafından Isparta’nın tüm köyleri tek tek dezenfekte ediliyor.

İl Özel İdaresi yerleşim yerlerindeki camiler, köy konakları, çöp konteynırları ve tuvaletler olmak üzere tüm kamu alanları dezenfekte ediliyor. Yapılan açıklamada: ‘Çalışmalar 10 günde bir devam edecek. Bütün köylerimiz ilaçlanacak. Özellikle çocuklarımızın bulunduğu oyun parkları, otobüs durakları, dinlenme yerleri ilaçlanıyor. Çöpler daha sık toplanıyor’ denildi.

YATIRIMLAR DA DEVAM EDİYOR

‘Rutin olarak devam eden asfalt çalışları, arazi yollarının kumlanması, Alt ve üst yapı çalışmaları hiç bir aksama olmadan koronavirüse karşı tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Yatırımlarımıza geçen yıl kaldığımız yerden aynı şekilde devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın’ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.