ISPARTA'NIN KANAYAN YARASI KOLÇELİK KAVŞAĞI

19.06.2019 - 21:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2237+ kez okundu.
 

ISPARTA'NIN KANAYAN YARASI KOLÇELİK KAVŞAĞI

SÜRÜCÜLER YOLU AŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
Isparta'nın kanayan yarası Kolçelik Kavşağı'nda sağanak yağmur sürücülere zor anlar yaşattı. Yağmur suyunun yola dolmasıyla birlikte sürücüler güçlük çektiler. Son günlerde Isparta'da şiddetli şekilde etkisini gösteren sağanak yağmur her sene yaşanıldığı gibi Isparta'nın kanayan yarası Kolçelik Kavşağı'nı yine gölete çevirdi. Sürücüler yolu aşmakta güçlük çekerken, o anlar kameralara böyle yansıdı.
SÜRÜCÜLER YOLU AŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Isparta'nın kanayan yarası Kolçelik Kavşağı'nda sağanak yağmur sürücülere zor anlar yaşattı. Yağmur suyunun yola dolmasıyla birlikte sürücüler güçlük çektiler.

Son günlerde Isparta'da şiddetli şekilde etkisini gösteren sağanak yağmur her sene yaşanıldığı gibi Isparta'nın kanayan yarası Kolçelik Kavşağı'nı yine gölete çevirdi.

Sürücüler yolu aşmakta güçlük çekerken, o anlar kameralara böyle yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.