Isparta Merkez İlçe Teşkilatında; Temayül Yoklaması Yapıldı

GÜNDEM 16.09.2020 - 00:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2494+ kez okundu.
 

Isparta Merkez İlçe Teşkilatında; Temayül Yoklaması Yapıldı

Isparta Merkez İlçe Teşkilatında; Temayül Yoklaması Yapıldı
Isparta’da 12 ilçe kongresini tamamlayan Ak Parti Teşkilatında sıra Merkez İlçe Kongresine geldi. Bu doğrultuda, mevcut Başkan Ömer Parlak 3 dönem kuralına takıldığı için bu dönem aday olamadığı için kimin başkan olacağını belirlemek üzere temayül yoklaması yapıldı. Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; dün Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığında yapılan temayül yoklamasına Hüsamettin Çelik, Yasir Pirimoğlu, Mehmet Ali Eryiğit ve Furkan Cem Er katıldı. Partililer kimi Merkez İlçe Başkanı olarak görmek istiyorlarsa oy pusulasına onun adını yazıp sandığa attılar. GENEL MERKEZE GİDECEKLER Sonuçlar ise genel merkeze gönderildi. Temayüle katılan ve Merkez İlçe Başkan adayı olan bu 4 ismin bugün veya yarın Ankara’ya gideceği ve Genel Merkez yöneticileri ile yapılacak görüşmeler neticesinde kimin Isparta Merkez İlçe Başkan adayı olacağının belirleneceği öğrenildi. Isparta Merkez İlçe kongresinin ise Ekim ayı içerisinde yapılması bekleniyor.
Isparta Merkez İlçe Teşkilatında; Temayül Yoklaması Yapıldı

Isparta’da 12 ilçe kongresini tamamlayan Ak Parti Teşkilatında sıra Merkez İlçe Kongresine geldi. Bu doğrultuda, mevcut Başkan Ömer Parlak 3 dönem kuralına takıldığı için bu dönem aday olamadığı için kimin başkan olacağını belirlemek üzere temayül yoklaması yapıldı.

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; dün Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığında yapılan temayül yoklamasına Hüsamettin Çelik, Yasir Pirimoğlu, Mehmet Ali Eryiğit ve Furkan Cem Er katıldı. Partililer kimi Merkez İlçe Başkanı olarak görmek istiyorlarsa oy pusulasına onun adını yazıp sandığa attılar.

GENEL MERKEZE GİDECEKLER

Sonuçlar ise genel merkeze gönderildi. Temayüle katılan ve Merkez İlçe Başkan adayı olan bu 4 ismin bugün veya yarın Ankara’ya gideceği ve Genel Merkez yöneticileri ile yapılacak görüşmeler neticesinde kimin Isparta Merkez İlçe Başkan adayı olacağının belirleneceği öğrenildi.

Isparta Merkez İlçe kongresinin ise Ekim ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.