Isparta Medyasından, Mehmetçiğe sonsuz destek

GÜNDEM 14.10.2019 - 11:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2457+ kez okundu.
 

Isparta Medyasından, Mehmetçiğe sonsuz destek

Isparta Medyasından, Mehmetçiğe sonsuz destek
  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, PKK, PYD, YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na ilişkin kahraman ordumuza destek mesajı verdi. Isparta medyası olarak ordumuzun sonuna kadar arkasındayız diyen Başkan Karahan, ‘Önce vatan ve millet’ dedi. Terörün bir insanlık suçu olduğu ve Türkiye’nin terör örgütlerine yönelik operasyonunun evrensel hukuka uygun olduğu belirten IGC Başkanı Şevket Karahan yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verildi; “Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmaktadır. Barış Pınarı Harekâtı, Birleşmiş Milletler Güvelik Konseyi terörle mücadele kararları ve BM Sözleşmesi'nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlamıştır. Türkiye’nin en üst basın meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve onun üyesi Isparta Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türkiye'nin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtını destekliyoruz. Dualarımız askerimiz içindir. Öte yandan, Barış Pınarı Harekâtını Mardin’in Nusaybin ilçesinde takip eden meslektaşlarımızın bulunduğu otele teröristlerce ateş açılmış ve iki meslektaşımız yaralanmıştır. Toplumun haber alma hakkı için canlarını hiçe sayarak görevini yapan meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor, basın mensuplarına yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Barış Pınarı Harekâtında yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğine yürekten inanıyoruz.” Dedi.
Isparta Medyasından, Mehmetçiğe sonsuz destek

 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, PKK, PYD, YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na ilişkin kahraman ordumuza destek mesajı verdi. Isparta medyası olarak ordumuzun sonuna kadar arkasındayız diyen Başkan Karahan, ‘Önce vatan ve millet’ dedi.

Terörün bir insanlık suçu olduğu ve Türkiye’nin terör örgütlerine yönelik operasyonunun evrensel hukuka uygun olduğu belirten IGC Başkanı Şevket Karahan yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verildi; “Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmaktadır. Barış Pınarı Harekâtı, Birleşmiş Milletler Güvelik Konseyi terörle mücadele kararları ve BM Sözleşmesi'nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlamıştır. Türkiye’nin en üst basın meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve onun üyesi Isparta Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türkiye'nin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtını destekliyoruz. Dualarımız askerimiz içindir. Öte yandan, Barış Pınarı Harekâtını Mardin’in Nusaybin ilçesinde takip eden meslektaşlarımızın bulunduğu otele teröristlerce ateş açılmış ve iki meslektaşımız yaralanmıştır. Toplumun haber alma hakkı için canlarını hiçe sayarak görevini yapan meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor, basın mensuplarına yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Barış Pınarı Harekâtında yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğine yürekten inanıyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.