ISPARTA KISITLAMADA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

05.12.2020 - 23:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1551+ kez okundu.
 

ISPARTA KISITLAMADA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

ISPARTA KISITLAMADA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
  Isparta'da hafta sonu sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte kent sessizliğe büründü. Dün akşam saat 21.00'da başlayan ve 56 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağında, kentte yaşayanlar evlerine kapandı. Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma yasağının ilk gününde Isparta hayalet kente dönüştü. Isparta'da, Türkiye genelinde olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlamasına tam destek veriyor. Kentin en işlek caddeleri Mimar Sinan, Cumhuriyet, 6 Mart, Kaymakkapı sessizliğe büründü. Yine kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Kafeler Caddesi'nde de sokaklar boş kaldı. Isparta'da dün saat 21.00'den itibaren pazartesi saat 05.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 56 saat boyunca uygulanacak olan kısıtlamada polis ekipleri 24 saat esasına göre denetimler gerçekleştirecek. Trafik ve Asayiş ekipleri kentin belirli noktalarında ise denetimlerine devam ediyor. Araçlar ve yayalar durdurularak izin belgesi soruluyor. Belgesi olmayanlara ise cezai işlem uygulanıyor.  
ISPARTA KISITLAMADA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

 

Isparta'da hafta sonu sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte kent sessizliğe büründü. Dün akşam saat 21.00'da başlayan ve 56 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağında, kentte yaşayanlar evlerine kapandı.

Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma yasağının ilk gününde Isparta hayalet kente dönüştü. Isparta'da, Türkiye genelinde olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlamasına tam destek veriyor. Kentin en işlek caddeleri Mimar Sinan, Cumhuriyet, 6 Mart, Kaymakkapı sessizliğe büründü. Yine kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Kafeler Caddesi'nde de sokaklar boş kaldı.

Isparta'da dün saat 21.00'den itibaren pazartesi saat 05.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 56 saat boyunca uygulanacak olan kısıtlamada polis ekipleri 24 saat esasına göre denetimler gerçekleştirecek. Trafik ve Asayiş ekipleri kentin belirli noktalarında ise denetimlerine devam ediyor. Araçlar ve yayalar durdurularak izin belgesi soruluyor. Belgesi olmayanlara ise cezai işlem uygulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.