Isparta ile birlikte Antalya'da da hizmet verecek

GÜNDEM 25.05.2022 - 23:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2268+ kez okundu.
 

Isparta ile birlikte Antalya'da da hizmet verecek

Isparta ile birlikte Antalya'da da hizmet verecek
Formula Diyet Mutfak işletmecisi Uzman Diyetisyen Dilara Göksenin Saraç, 18 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Antalya Lara’daki Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hakan Ölmeztürk Özel Kliniğinde; Sağlıklı Beslenme, Kilo koruma, Kilo verme- alma, Diyabet, Hipertansiyon gibi Kronik  Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Eliminasyon ve Detoks alanlarında hizmet vermeye başladı. Isparta’da ise Formula Diyet Mutfak hizmetine devam etmektedir. Haftanın 2 günü (Perşembe -Cuma) Isparta’daki kliniğinde danışmanları ile ilgilenmeye devam edecektir.  
Isparta ile birlikte Antalya'da da hizmet verecek

Formula Diyet Mutfak işletmecisi Uzman Diyetisyen Dilara Göksenin Saraç, 18 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Antalya Lara’daki Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hakan Ölmeztürk Özel Kliniğinde; Sağlıklı Beslenme, Kilo koruma, Kilo verme- alma, Diyabet, Hipertansiyon gibi Kronik  Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Eliminasyon ve Detoks alanlarında hizmet vermeye başladı.

Isparta’da ise Formula Diyet Mutfak hizmetine devam etmektedir. Haftanın 2 günü (Perşembe -Cuma) Isparta’daki kliniğinde danışmanları ile ilgilenmeye devam edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.