Isparta İHH’dan Mültecilere 2,5 ton sebze Yardımı

GÜNDEM 14.03.2020 - 20:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2728+ kez okundu.
 

Isparta İHH’dan Mültecilere 2,5 ton sebze Yardımı

Isparta İHH’dan Mültecilere 2,5 ton sebze Yardımı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, Ispartalı bir çiftinin desteğiyle 2,5 ton Soğan’ı Isparta’da yaşayan mültecilere dağıttı.  İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki krizin başından bu yana gerek Suriye’deki gerekse ülke içindeki mağdur ve mazlum halka insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH, Ispartalı hayırseverlerin destekleriyle 2,5 ton sebze dağıtımında bulundu. AKÇİL; “MÜLTECİ KARDEŞLERİMİZE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR” İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, bugün saat 11.00’de İHH Isparta Temsilciliğinin Bağlar Mahallesi Salalı Cami yanındaki Deposu önünde gerçekleştirilen dağıtımın ardından yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi İHH Uluslararası bir yardım Vakfıdır. Gerek ülkemiz dışındaki özellikle fakir ülkelerde gerekse Suriye’de kamplarda barınan ihtiyaç sahibi ailelere destek verildiğimiz gibi ülke içerisinde de illerimizdeki il temsilcilikleri illerinde bulunan yardıma muhtaçlara yardımcı olmaktadır. “HAYIRSEVER ÇİFTÇİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Bu doğrultuda, bizde İHH Isparta Temsilciliği olarak bugün burada Hayırsever bir Ispartalı çiftçimizin bize bağışladığı 2,5 ton Soğanı 5’er kilogram şeklinde poşetlere koyarak ilimizde yaşayan muhtaç mülteci kardeşlerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Böylece yaklaşık 500 aileye sebze ulaştırıldı. Başta yetim çocukların ve ihtiyaç sahibi bu çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme vesile olan hayırsever çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, zor şartlarda hayatlarını idame ettiren savaş mağduru ailelere yardım ve desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
Isparta İHH’dan Mültecilere 2,5 ton sebze Yardımı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, Ispartalı bir çiftinin desteğiyle 2,5 ton Soğan’ı Isparta’da yaşayan mültecilere dağıttı.

 İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki krizin başından bu yana gerek Suriye’deki gerekse ülke içindeki mağdur ve mazlum halka insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH, Ispartalı hayırseverlerin destekleriyle 2,5 ton sebze dağıtımında bulundu.

AKÇİL; “MÜLTECİ KARDEŞLERİMİZE

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, bugün saat 11.00’de İHH Isparta Temsilciliğinin Bağlar Mahallesi Salalı Cami yanındaki Deposu önünde gerçekleştirilen dağıtımın ardından yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi İHH Uluslararası bir yardım Vakfıdır. Gerek ülkemiz dışındaki özellikle fakir ülkelerde gerekse Suriye’de kamplarda barınan ihtiyaç sahibi ailelere destek verildiğimiz gibi ülke içerisinde de illerimizdeki il temsilcilikleri illerinde bulunan yardıma muhtaçlara yardımcı olmaktadır.

“HAYIRSEVER ÇİFTÇİMİZE

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu doğrultuda, bizde İHH Isparta Temsilciliği olarak bugün burada Hayırsever bir Ispartalı çiftçimizin bize bağışladığı 2,5 ton Soğanı 5’er kilogram şeklinde poşetlere koyarak ilimizde yaşayan muhtaç mülteci kardeşlerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Böylece yaklaşık 500 aileye sebze ulaştırıldı. Başta yetim çocukların ve ihtiyaç sahibi bu çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme vesile olan hayırsever çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, zor şartlarda hayatlarını idame ettiren savaş mağduru ailelere yardım ve desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.