Isparta İHH’dan 500 AİLEYE Et Dağıtımı

GÜNDEM 23.08.2020 - 13:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2317+ kez okundu.
 

Isparta İHH’dan 500 AİLEYE Et Dağıtımı

Isparta İHH’dan 500 AİLEYE Et Dağıtımı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, gerek hayırseverlerin, vakfa bağışladığı vekaletle kurban, gerek adak ve akika kurbanlarının ve gerekse genel merkezden gönderilenlerle birlikte toplam 500 aileye et dağıtımı gerçekleştirdiklerini bildirdi.   İHH İnsani Yardım vakfı, kurban bağışlarının yanı sıra senenin her gününde adak ve akika kurban bağışlarını kabul ediyor. Her yıl Kurban Bayramında düzenli bir şekilde kesilen kurbanlıkların etleri ihtiyaç sahibi ailelere, mülteci ailelere, öğrenci ve yetim yurtlarına dağıtılıyor. AKÇİL; “BU YIL 500 AİLEYE ET DAĞITIMI YAPTIK” Bilindiği gibi Vakfımız, bu yıl kurban hisse bedelini 900 TL olarak belirledi. Kurbanını Isparta’da kesilmek üzere vekalet veren vatandaşlarımızın kurbanları Isparta’da kesildi. Kesimlerin ardından hazırlanan etler Genel Merkezimiz tarafından gönderilenlerle birlikte ilimizde 599 ihtiyaç sahibi aileye dağıtıldı” dedi.
Isparta İHH’dan 500 AİLEYE Et Dağıtımı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, gerek hayırseverlerin, vakfa bağışladığı vekaletle kurban, gerek adak ve akika kurbanlarının ve gerekse genel merkezden gönderilenlerle birlikte toplam 500 aileye et dağıtımı gerçekleştirdiklerini bildirdi.
 
İHH İnsani Yardım vakfı, kurban bağışlarının yanı sıra senenin her gününde adak ve akika kurban bağışlarını kabul ediyor. Her yıl Kurban Bayramında düzenli bir şekilde kesilen kurbanlıkların etleri ihtiyaç sahibi ailelere, mülteci ailelere, öğrenci ve yetim yurtlarına dağıtılıyor.
AKÇİL; “BU YIL 500 AİLEYE
ET DAĞITIMI YAPTIK”
Bilindiği gibi Vakfımız, bu yıl kurban hisse bedelini 900 TL olarak belirledi. Kurbanını Isparta’da kesilmek üzere vekalet veren vatandaşlarımızın kurbanları Isparta’da kesildi. Kesimlerin ardından hazırlanan etler Genel Merkezimiz tarafından gönderilenlerle birlikte ilimizde 599 ihtiyaç sahibi aileye dağıtıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.