Isparta için sürekli bir araya gelecekler

GÜNDEM 28.08.2019 - 11:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2658+ kez okundu.
 

Isparta için sürekli bir araya gelecekler

Isparta için sürekli bir araya gelecekler
ITSO yönetiminden Tural’a ziyaret;  Isparta için sürekli bir araya gelecekler Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural’ı ziyaret etti. Esnaf odalarının başkanlarının da bulunduğu ziyarette, Isparta’yı ileriye taşımak için iki kurum arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.  Ortak paydalarının Isparta olduğunu belirten ITSO Başkanı Mustafa Tutar, “Isparta için birlikte ne yapabiliriz? Bu ziyareti de yeni dönem için bir başlangıç olarak görüyoruz. Amacımız Isparta’nın bulunduğu yerden daha ileri gitmesidir. Bunun için işbirliğinin önemli olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda  sizleri ziyaret edelim, görüş alışverişinde bulunalım istedik” dedi.  ISPARTA İSTİŞARE KÜLTÜRÜNDEN UZAK DEĞİL Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hem  Esnaf Odaları Birliğimiz hem  Ticaret ve Sanayi Odamız, en büyük sivil toplum kuruluşları arasında. Amacımız Isparta’nın büyümesi, gelişmesi. Tabi yerel seçimlerden sonra belediye yönetiminin değişmesiyle güzel bir birliktelik ortamı oluştu.  Bunu fırsata dönüştürmemiz gerekiyor. Belirli dönemlerde bir araya gelerek, Isparta için yapabileceklerimizi ortaya koymamız ve ortak kararlar alarak bunları icraata geçirmemiz gerekiyor.  Isparta istişare kültüründen uzak bir şehir değil. Geçmişte, değerli büyüklerimiz bir araya gelip, Isparta’ya katkı sağlayacak kararlar alıyorlardı. Ortak paydamız olan Isparta için  her birimize görev düşüyor.  Ortak akıl mekanizmasını işleterek, Ispartamızı ileriye taşımak zorundayız” diye konuştu.  TİCARET MÜZESİ KURULACAK  ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta’nın geçmişten günümüze ticari hayatını yansıtacak bir müze oluşturacaklarını belirterek, Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural’dan sergilenecek esnaf malzemelerinin temini konusunda destek istedi. Tutar, “İlimizin geçmişten bugüne ticari hayatını, üretimini yansıtacak bir Ticaret Müzesi kurmak istiyoruz. Müzede geçmişte sanayicimizin üretimde kullandığı makine ekipmanlarını sergilemek istiyoruz. Bu konuda sizlerden de destek istiyoruz. Esnafımızın sanatkarımızın geçmiş yıllarda ticari hayatında kullandığı malzemeleri temin edebilirsek bunları da sergileyeceğiz” dedi. Tural, esnaf odası başkanlarının da desteğiyle, kurulacak müzeye katkı sunacaklarını iletti.
Isparta için sürekli bir araya gelecekler

ITSO yönetiminden Tural’a ziyaret; 
Isparta için sürekli bir araya gelecekler
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural’ı ziyaret etti. Esnaf odalarının başkanlarının da bulunduğu ziyarette, Isparta’yı ileriye taşımak için iki kurum arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. 

Ortak paydalarının Isparta olduğunu belirten ITSO Başkanı Mustafa Tutar, “Isparta için birlikte ne yapabiliriz? Bu ziyareti de yeni dönem için bir başlangıç olarak görüyoruz. Amacımız Isparta’nın bulunduğu yerden daha ileri gitmesidir. Bunun için işbirliğinin önemli olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda  sizleri ziyaret edelim, görüş alışverişinde bulunalım istedik” dedi. 
ISPARTA İSTİŞARE KÜLTÜRÜNDEN UZAK DEĞİL
Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hem  Esnaf Odaları Birliğimiz hem  Ticaret ve Sanayi Odamız, en büyük sivil toplum kuruluşları arasında. Amacımız Isparta’nın büyümesi, gelişmesi. Tabi yerel seçimlerden sonra belediye yönetiminin değişmesiyle güzel bir birliktelik ortamı oluştu.  Bunu fırsata dönüştürmemiz gerekiyor. Belirli dönemlerde bir araya gelerek, Isparta için yapabileceklerimizi ortaya koymamız ve ortak kararlar alarak bunları icraata geçirmemiz gerekiyor.  Isparta istişare kültüründen uzak bir şehir değil. Geçmişte, değerli büyüklerimiz bir araya gelip, Isparta’ya katkı sağlayacak kararlar alıyorlardı. Ortak paydamız olan Isparta için  her birimize görev düşüyor.  Ortak akıl mekanizmasını işleterek, Ispartamızı ileriye taşımak zorundayız” diye konuştu. 
TİCARET MÜZESİ KURULACAK 
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta’nın geçmişten günümüze ticari hayatını yansıtacak bir müze oluşturacaklarını belirterek, Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural’dan sergilenecek esnaf malzemelerinin temini konusunda destek istedi. Tutar, “İlimizin geçmişten bugüne ticari hayatını, üretimini yansıtacak bir Ticaret Müzesi kurmak istiyoruz. Müzede geçmişte sanayicimizin üretimde kullandığı makine ekipmanlarını sergilemek istiyoruz. Bu konuda sizlerden de destek istiyoruz. Esnafımızın sanatkarımızın geçmiş yıllarda ticari hayatında kullandığı malzemeleri temin edebilirsek bunları da sergileyeceğiz” dedi. Tural, esnaf odası başkanlarının da desteğiyle, kurulacak müzeye katkı sunacaklarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.