ISPARTA EMNİYETİ VATANDAŞLARI UYARDI !

GÜNDEM 27.10.2015 - 11:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1152+ kez okundu.
 

ISPARTA EMNİYETİ VATANDAŞLARI UYARDI !

Emniyet Müdürlüğü Uyardı: "Yasadışı faaliyet gösteren şahıslara karşı dikkatli ve duyarlı olun. Gördüğünüz, her türlü olumsuzluklarla ilgili olarak 155 Polis İmdat telefonuna bilgi verin"
Isparta'da PKK/KCK bölücü terör örgütünün gençlikyapılanmasına yönelik operasyonun ardından İl Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Emniyet Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılanaçıklamada şu ifadelere yer verildi; "Terör Örgütü Üyesi 7 Şüpheli Şahıs Terörle MücadeleŞube Müdürlüğümüz ekiplerince gözaltına alındı. 1 kişi tutuklandı Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusundaPKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever GençlikHareketi)’ nin Isparta Yapılanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarneticesinde 7 şüpheli gözaltına alındı.1 Kişi tutuklandı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarneticesinde Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusundaPKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever DevrimciGençlik Hareketi) üyelerine yönelik 23 Ekim 2015 günü eş zamanlı düzenlenenoperasyonlar ile 7 şüpheli gözaltına alınmıştır. Operasyon kapsamında ilimizdefaaliyet yürüten bir dernek ile şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalardaçok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve yasaklama ve toplatma kararıalınmış yayınlar bulunarak el konulmuştur. Şüpheliler hakkında “Terör Örgütü Üyeliği, Terör ÖrgütününPropagandasını yapmak, Suçu ve Suçluyu Övmek, Türk Milletini, TürkiyeCumhuriyetini Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama, 6136 Sayılı KanunaMuhalefet“ suçlarından dolayı yasal işlem yapılarak düzenlenen tahkikatevrakları ile birlikte adli mercilere sevk edilmişlerdir. Adli Mercilere sevk edilen şüphelilerden ikisi Adli Kontrolkararı ile serbest bırakılmış olup, bir şüpheli şüpheli tutuklanarak ilimizkapalı cezaevine teslim edilmiştir. Vatandaşlarımızın ve Üniversitemizde öğrenim görengençlerimizin bu tip yasadışı faaliyet gösteren şahıslara karşı dikkatli veduyarlı olmalarını, görmüş oldukları her türlü olumsuzluklarla ilgili olarak155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermeleri halinde gerekli çalışmalar kısa süreiçerisinde yapılacaktır"
Emniyet Müdürlüğü Uyardı: "Yasadışı faaliyet gösteren şahıslara karşı dikkatli ve duyarlı olun. Gördüğünüz, her türlü olumsuzluklarla ilgili olarak 155 Polis İmdat telefonuna bilgi verin"

Isparta'da PKK/KCK bölücü terör örgütünün gençlikyapılanmasına yönelik operasyonun ardından İl Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Emniyet Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılanaçıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Terör Örgütü Üyesi 7 Şüpheli Şahıs Terörle MücadeleŞube Müdürlüğümüz ekiplerince gözaltına alındı. 1 kişi tutuklandı

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusundaPKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever GençlikHareketi)’ nin Isparta Yapılanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarneticesinde 7 şüpheli gözaltına alındı.1 Kişi tutuklandı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarneticesinde Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusundaPKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever DevrimciGençlik Hareketi) üyelerine yönelik 23 Ekim 2015 günü eş zamanlı düzenlenenoperasyonlar ile 7 şüpheli gözaltına alınmıştır. Operasyon kapsamında ilimizdefaaliyet yürüten bir dernek ile şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalardaçok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve yasaklama ve toplatma kararıalınmış yayınlar bulunarak el konulmuştur.

Şüpheliler hakkında “Terör Örgütü Üyeliği, Terör ÖrgütününPropagandasını yapmak, Suçu ve Suçluyu Övmek, Türk Milletini, TürkiyeCumhuriyetini Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama, 6136 Sayılı KanunaMuhalefet“ suçlarından dolayı yasal işlem yapılarak düzenlenen tahkikatevrakları ile birlikte adli mercilere sevk edilmişlerdir.

Adli Mercilere sevk edilen şüphelilerden ikisi Adli Kontrolkararı ile serbest bırakılmış olup, bir şüpheli şüpheli tutuklanarak ilimizkapalı cezaevine teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızın ve Üniversitemizde öğrenim görengençlerimizin bu tip yasadışı faaliyet gösteren şahıslara karşı dikkatli veduyarlı olmalarını, görmüş oldukları her türlü olumsuzluklarla ilgili olarak155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermeleri halinde gerekli çalışmalar kısa süreiçerisinde yapılacaktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.