ISPARTA'DA YANGINDA BABA VE KIZI YARALANDI

GÜNDEM 14.02.2021 - 21:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2471+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA YANGINDA BABA VE KIZI YARALANDI

ISPARTA'DA YANGINDA BABA VE KIZI YARALANDI
Isparta'da bir apartmanda çıkan yangında yaralanan baba ve 2 yaşındaki kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay bugün Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanın zemin katında yangın çıktı. Yangın sonrası itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri de sevk edildi. Yangından yaralanan baba Ali Demirel ve 2 yaşındaki kızı İrem, olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, soğutma çalışmaları devam etti. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yangın sonra dairede büyük hasar meydana geldi
ISPARTA'DA YANGINDA BABA VE KIZI YARALANDI

Isparta'da bir apartmanda çıkan yangında yaralanan baba ve 2 yaşındaki kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay bugün Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanın zemin katında yangın çıktı. Yangın sonrası itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri de sevk edildi. Yangından yaralanan baba Ali Demirel ve 2 yaşındaki kızı İrem, olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, soğutma çalışmaları devam etti. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yangın sonra dairede büyük hasar meydana geldi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.