Isparta'da Vaka Sayısı Arttı

GÜNDEM 26.06.2020 - 17:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2849+ kez okundu.
 

Isparta'da Vaka Sayısı Arttı

Isparta'da Vaka Sayısı Arttı
Türkiye’de koronavirüs vaka sayısında yaşanan artış Isparta’ya da yansıdı. Vali Ömer Seymenoğlu, geçtiğimiz haftaya oranla Isparta’da bu hafta vaka sayısında artış yaşandığına dikkat çekti. Maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmesini istedi. *** ISPARTA'DA VAKA SAYISI BUGÜN İTİBARİ İLE 14 Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu açıkladı.  Isparta’da koronavirüs vaka sayısında artış yaşanıyor. Normalleşme adımları ile birlikte Türkiye’de vaka sayısında artış yaşandı. Yaşanan artış Isparta’ya da yansıdı. Öyle ki 1 günde 5 vaka birden tespit edildi. Koronavirüsün Türkiye’de ilk görüldüğü günden itibaren Isparta’da 448 pozitif vaka tespit edildiğini söyleyen Vali Seymenoğlu, “9 kişi hayatını kaybetti. Bugün itibari ile Isparta’nın vaka sayısı 14” şeklinde konuştu. Vali Seymenoğlu konuşmasında maske, mesafe ve hijyen kuralına da dikkat çekti. ‘Tedbiri elden bırakmayalım’ dedi. “Çünkü iki gün önce vaka sayısı yarı yarıyaydı” diye konuştu.
Isparta'da Vaka Sayısı Arttı

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısında yaşanan artış Isparta’ya da yansıdı. Vali Ömer Seymenoğlu, geçtiğimiz haftaya oranla Isparta’da bu hafta vaka sayısında artış yaşandığına dikkat çekti. Maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmesini istedi.

*** ISPARTA'DA VAKA SAYISI BUGÜN İTİBARİ İLE 14

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu açıkladı.  Isparta’da koronavirüs vaka sayısında artış yaşanıyor.

Normalleşme adımları ile birlikte Türkiye’de vaka sayısında artış yaşandı. Yaşanan artış Isparta’ya da yansıdı. Öyle ki 1 günde 5 vaka birden tespit edildi.

Koronavirüsün Türkiye’de ilk görüldüğü günden itibaren Isparta’da 448 pozitif vaka tespit edildiğini söyleyen Vali Seymenoğlu, “9 kişi hayatını kaybetti. Bugün itibari ile Isparta’nın vaka sayısı 14” şeklinde konuştu.

Vali Seymenoğlu konuşmasında maske, mesafe ve hijyen kuralına da dikkat çekti. ‘Tedbiri elden bırakmayalım’ dedi. “Çünkü iki gün önce vaka sayısı yarı yarıyaydı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.