ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 6 GÖZALTI

01.11.2019 - 19:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1361+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 6 GÖZALTI

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 6 GÖZALTI
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde 6 gram esrar, 3 gram eroin, 1 adet captagon hap, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 5 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde olaylarına karşı icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri neticesinde; 6 gram esrar, 3 gram eroin, 1 adet captagon hap, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 5 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Söz konusu ele geçen malzemelere el konulmuş olup, olaya karıştığı tespit edilen İ.Ç. (28), İ.K. (22), M.A. (22), K.G. (23), M.B. (31) ve H.D.  (37) isimli toplam 6 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanmıştır. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelede mevcut yasalar çerçevesinde kendisine tevdi edilen görevleri üstün vazife ve görev anlayışıyla yerine getirme azim ve kararlılığı içerisinde çalışmaya devam edecektir. Komuoyuna saygıyla duyurulur.”
ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 6 GÖZALTI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde 6 gram esrar, 3 gram eroin, 1 adet captagon hap, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 5 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde olaylarına karşı icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri neticesinde; 6 gram esrar, 3 gram eroin, 1 adet captagon hap, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 5 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

Söz konusu ele geçen malzemelere el konulmuş olup, olaya karıştığı tespit edilen İ.Ç. (28), İ.K. (22), M.A. (22), K.G. (23), M.B. (31) ve H.D.  (37) isimli toplam 6 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelede mevcut yasalar çerçevesinde kendisine tevdi edilen görevleri üstün vazife ve görev anlayışıyla yerine getirme azim ve kararlılığı içerisinde çalışmaya devam edecektir. Komuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.