ISPARTA'DA TRAFİK DENETİMLERİ

GÜNDEM 24.06.2020 - 19:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2744+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA TRAFİK DENETİMLERİ

ISPARTA'DA TRAFİK DENETİMLERİ
Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde kentin farklı noktalarında araç sürücülerine yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde bazı sürücülere kural ihlallerinden cezai işlem uygulandı. Denetimlerde çok sayıda araç ve araç sürücüsü kontrol edildi. Kontrollerde sürücülere alkol ölçümü yapıldı. Ayrıca trafikte kural ihlalı yapan ve özellikle sis farları açık olan araç sürücülerine 132 TL cezai işlem uygulandı. Ekipler maske kontrolü de yaptı. Araç sürücüleri ve araç içinde yolcu olarak bulunanlara maske denetimi gerçekleştirildi. Öte yandan denetimlerin 24 saat esasına göre devam edeceği bildirildi. 
ISPARTA'DA TRAFİK DENETİMLERİ

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde kentin farklı noktalarında araç sürücülerine yönelik denetim yaptı.

Yapılan denetimlerde bazı sürücülere kural ihlallerinden cezai işlem uygulandı. Denetimlerde çok sayıda araç ve araç sürücüsü kontrol edildi. Kontrollerde sürücülere alkol ölçümü yapıldı. Ayrıca trafikte kural ihlalı yapan ve özellikle sis farları açık olan araç sürücülerine 132 TL cezai işlem uygulandı.

Ekipler maske kontrolü de yaptı. Araç sürücüleri ve araç içinde yolcu olarak bulunanlara maske denetimi gerçekleştirildi. Öte yandan denetimlerin 24 saat esasına göre devam edeceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.