ISPARTA’DA TARTIŞTIĞI EŞİNİ YARALADI

GÜNDEM 02.06.2020 - 11:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1650+ kez okundu.
 

ISPARTA’DA TARTIŞTIĞI EŞİNİ YARALADI

ISPARTA’DA TARTIŞTIĞI EŞİNİ YARALADI
ISPARTA'DA Mesut Ç., tartıştığı eşi Şefika Ç.’yi bıçakla yaraladı. Şüpheli gözaltına alınırken, Şefika Ç. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Markette çalışan Şefika Ç. ile eşi Mesut Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mesut Ç., eşinin 67 NZ 625 plakalı otomobili otoparktan çıkacağı sırada tekerleklerini kesti. Daha sonra eşi Mesut Ç., otomobilden indirdiği Şefika Ç.'yi yanında bulundurduğu bıçakla yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Şefika Ç., Isparta Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Mesut Ç. ise olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.  
ISPARTA’DA TARTIŞTIĞI EŞİNİ YARALADI

ISPARTA'DA Mesut Ç., tartıştığı eşi Şefika Ç.’yi bıçakla yaraladı. Şüpheli gözaltına alınırken, Şefika Ç. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Markette çalışan Şefika Ç. ile eşi Mesut Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mesut Ç., eşinin 67 NZ 625 plakalı otomobili otoparktan çıkacağı sırada tekerleklerini kesti. Daha sonra eşi Mesut Ç., otomobilden indirdiği Şefika Ç.'yi yanında bulundurduğu bıçakla yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Şefika Ç., Isparta Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Mesut Ç. ise olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.