ISPARTA'DA PARKTA KORKUNÇ ÖLÜM

GÜNDEM 06.02.2021 - 00:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2793+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA PARKTA KORKUNÇ ÖLÜM

ISPARTA'DA PARKTA KORKUNÇ ÖLÜM
 Isparta’da parkta İran uyruklu bir genç, demir korkuluklara asılı halde ölü bulundu. Olay Demirköprü mevkiinde Gaziler Parkı’nda meydana geldi. Parkta demir korkuluklarda asılı vaziyette hareketsiz bir kişiyi görenler, polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, İran uyruklu olan gencin öldüğünü belirledi. Cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Gencin kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.  
ISPARTA'DA PARKTA KORKUNÇ ÖLÜM

 Isparta’da parkta İran uyruklu bir genç, demir korkuluklara asılı halde ölü bulundu.

Olay Demirköprü mevkiinde Gaziler Parkı’nda meydana geldi. Parkta demir korkuluklarda asılı vaziyette hareketsiz bir kişiyi görenler, polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, İran uyruklu olan gencin öldüğünü belirledi. Cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Gencin kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.