Isparta’da ölümlü trafik kazaları yüzde 50 azaldı

GÜNDEM 20.01.2020 - 09:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1699+ kez okundu.
 

Isparta’da ölümlü trafik kazaları yüzde 50 azaldı

Isparta’da ölümlü trafik kazaları yüzde 50 azaldı
Vali Seymenoğlu: Isparta’da ölümlü trafik kazaları yüzde 50 azaldı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta’da yaşanan ölümlü kazalar noktasında önemli açıklamalarda bulundu. Polis, Jandarma ve karayolları ekiplerinin yollarda her türlü tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali Seymenoğlu, Isparta’da ölümlü trafik kazalarının yüzde 50 oranında azaldığını söyledi.   Polis, Jandarma ve karayolları ekiplerinin yollarda her türlü tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta’da ölümlü trafik kazalarının yüzde 50 oranında azaldığını söyledi.  Seymenoğlu,  “Karayollarından tutun içişleri, jandarma, emniyet, yol güvenliğini alan diğer ekipler olsun, uygulanan tedbirler olsun belki trafik fiillerine öngörülen idari yaptırımlar olsun bunlardan dolayı geçen yıldan bu yana ölümlü trafik kazansında Isparta için söylüyorum Türkiye genelinde de bir azalma var ama Isparta ilimize baktığımızda yüzde 50 oranında bir azalma var yine de biz elimizden geldiğince tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak her türlü fedakarlığı yapacağız. Kaymakam arkadaşlarımızın her türlü bilgisi var bu tür olayda kesinlikle kimin elinde olursa olsun bu can ve mal güvenliğidir hukuk genel hükümleri altında bunu emrediyor zor durumda olan insana yardımcı olacaksınız benim görevimdi değildi demeyeceksiniz. Genel ilkeler diyor ki zor durumda kim olursa olsun her türlü desteği yardımı sağlayacaksınız kamu görevlileri olarak biz zaten yapmakla mükellefiz inşallah Allah bizi daha büyük kazalardan belalardan korusun diyorum.”
Isparta’da ölümlü trafik kazaları yüzde 50 azaldı

Vali Seymenoğlu:

Isparta’da ölümlü trafik

kazaları yüzde 50 azaldı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta’da yaşanan ölümlü kazalar noktasında önemli açıklamalarda bulundu. Polis, Jandarma ve karayolları ekiplerinin yollarda her türlü tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali Seymenoğlu, Isparta’da ölümlü trafik kazalarının yüzde 50 oranında azaldığını söyledi.

 

Polis, Jandarma ve karayolları ekiplerinin yollarda her türlü tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta’da ölümlü trafik kazalarının yüzde 50 oranında azaldığını söyledi.  Seymenoğlu,  “Karayollarından tutun içişleri, jandarma, emniyet, yol güvenliğini alan diğer ekipler olsun, uygulanan tedbirler olsun belki trafik fiillerine öngörülen idari yaptırımlar olsun bunlardan dolayı geçen yıldan bu yana ölümlü trafik kazansında Isparta için söylüyorum Türkiye genelinde de bir azalma var ama Isparta ilimize baktığımızda yüzde 50 oranında bir azalma var yine de biz elimizden geldiğince tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak her türlü fedakarlığı yapacağız. Kaymakam arkadaşlarımızın her türlü bilgisi var bu tür olayda kesinlikle kimin elinde olursa olsun bu can ve mal güvenliğidir hukuk genel hükümleri altında bunu emrediyor zor durumda olan insana yardımcı olacaksınız benim görevimdi değildi demeyeceksiniz. Genel ilkeler diyor ki zor durumda kim olursa olsun her türlü desteği yardımı sağlayacaksınız kamu görevlileri olarak biz zaten yapmakla mükellefiz inşallah Allah bizi daha büyük kazalardan belalardan korusun diyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.