Isparta'da midibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 24 yaralı

GÜNDEM 29.10.2020 - 21:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2126+ kez okundu.
 

Isparta'da midibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 24 yaralı

Isparta'da midibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 24 yaralı
Isparta'nın Yalvaç ilçesi yakınlarında, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda tarım işçilerinin bulunduğu midibüs ile haf ticari aracın çarpışması sonucu bir kadın işçi Havva Ece yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 23 kişi de yaralandı. Kaza, saat 18.30 sıralarında Yalvaç Şarkikaraağaç yolunun Özbayat köyü yakınlarında meydana geldi. Sürücülerinin kimliği henüz tespit edilemeyen tarım işçilerinin taşındığı 48 FS 207 plakalı midibüs ile 42 HAP 51 plakalı haf ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan midibüs şarampole devrilirken, haf ticari araç da yoldan çıktı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede tarım işçilerinden bir kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada 3'ü ağır toplam 23 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Isparta'da midibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 24 yaralı

Isparta'nın Yalvaç ilçesi yakınlarında, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda tarım işçilerinin bulunduğu midibüs ile haf ticari aracın çarpışması sonucu bir kadın işçi Havva Ece yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 23 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Yalvaç Şarkikaraağaç yolunun Özbayat köyü yakınlarında meydana geldi. Sürücülerinin kimliği henüz tespit edilemeyen tarım işçilerinin taşındığı 48 FS 207 plakalı midibüs ile 42 HAP 51 plakalı haf ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan midibüs şarampole devrilirken, haf ticari araç da yoldan çıktı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede tarım işçilerinden bir kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada 3'ü ağır toplam 23 kişi de yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.