ISPARTA'DA LGS SINAVI SONA ERDİ

GÜNDEM 20.06.2020 - 15:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1670+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA LGS SINAVI SONA ERDİ

ISPARTA'DA LGS SINAVI SONA ERDİ
Isparta'da LGS sınavına 7 bin 541 öğrenci girdi. Liselere Giriş Sınavı bugün saat 09.30'da başladı. Isparta'da 134 okulda 7 bin 541 öğrenci sınavda ter dökerken, yine il genelinde ise sokağa çıkma yasağına uyulduğu görüldü. 'LGS ve YKS tedbirleri' konulu genelge kapsamında Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) yapılacağı 20 Haziran Cumartesi günü saat 09.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Öğrenciler sınav heyecanı yaşarken, vatandaşlar da sokağa çıkma yasağına büyük oranda uyum gösterdi. Sınav öncesi öğrenciler sosyal mesafe kuralına uygun olarak okula alındı. Girişte öğrencilere Isparta Belediyesi tarafından üretilen maskeler verildi. Okul girişinde el dezenfektanı kullanıldı.
ISPARTA'DA LGS SINAVI SONA ERDİ

Isparta'da LGS sınavına 7 bin 541 öğrenci girdi. Liselere Giriş Sınavı bugün saat 09.30'da başladı. Isparta'da 134 okulda 7 bin 541 öğrenci sınavda ter dökerken, yine il genelinde ise sokağa çıkma yasağına uyulduğu görüldü.

'LGS ve YKS tedbirleri' konulu genelge kapsamında Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) yapılacağı 20 Haziran Cumartesi günü saat 09.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Öğrenciler sınav heyecanı yaşarken, vatandaşlar da sokağa çıkma yasağına büyük oranda uyum gösterdi. Sınav öncesi öğrenciler sosyal mesafe kuralına uygun olarak okula alındı. Girişte öğrencilere Isparta Belediyesi tarafından üretilen maskeler verildi. Okul girişinde el dezenfektanı kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.