Isparta'da kar yağışı devam edecek mi?

GÜNDEM 25.01.2022 - 11:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2050+ kez okundu.
 

Isparta'da kar yağışı devam edecek mi?

Isparta'da kar yağışı devam edecek mi?
Isparta'da bu gece başlayan kar yağışı etkisini artıyor. Kar yağışının Salı ve Çarşamba Günü devam edeceği öğrenildi. Yurdun büyük bir bölümünü etkisini altına alan kar yağışı Isparta'da da devam edecek. Kent merkezinde ve ilçelerde kar yağışı devam ediyor. Kar yağışının 25 Ocak Salı ve 26 Ocak Çarşamba Günü de devam edeceği belirtildi. Isparta yeni güne yine kar yağışı ile uyandı. Isparta Belediyesi ve İl Özel İdare ekipleri kar yağışıyla yollarda çalışmalara başladı. Kent merkezinde ana anterler ve yollarda kürüme ve tuzlama çalışması yapıldı. İl Özel İdaresi ekipleri tarafından ilçe, belde ve köy yollarının kapanmaması için aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışması devam ediyor. ARAÇLAR KAYGANLAŞAN YOLDA GÜÇLÜKLE İLERLEDİ Kent merkezinde ise kar yağışı kayganlaşan yolda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Araçların yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti.  
Isparta'da kar yağışı devam edecek mi?

Isparta'da bu gece başlayan kar yağışı etkisini artıyor. Kar yağışının Salı ve Çarşamba Günü devam edeceği öğrenildi.

Yurdun büyük bir bölümünü etkisini altına alan kar yağışı Isparta'da da devam edecek. Kent merkezinde ve ilçelerde kar yağışı devam ediyor. Kar yağışının 25 Ocak Salı ve 26 Ocak Çarşamba Günü de devam edeceği belirtildi.

Isparta yeni güne yine kar yağışı ile uyandı. Isparta Belediyesi ve İl Özel İdare ekipleri kar yağışıyla yollarda çalışmalara başladı. Kent merkezinde ana anterler ve yollarda kürüme ve tuzlama çalışması yapıldı. İl Özel İdaresi ekipleri tarafından ilçe, belde ve köy yollarının kapanmaması için aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışması devam ediyor.

ARAÇLAR KAYGANLAŞAN YOLDA GÜÇLÜKLE İLERLEDİ

Kent merkezinde ise kar yağışı kayganlaşan yolda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Araçların yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.