Isparta'da hiç bir öğrenci açıkta kalmayacak

GÜNDEM 04.09.2021 - 14:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1810+ kez okundu.
 

Isparta'da hiç bir öğrenci açıkta kalmayacak

Isparta'da hiç bir öğrenci açıkta kalmayacak
İlimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 18 bin 145 öğrenci kapasitesine sahip 13 devlet yurdu yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirildi. Üniversite öğrencilerine bir aile sıcaklığında barınma imkânı sunmak için gereken tüm hazırlıklar yapılırken Pandemi süreci nedeniyle barınmadan, yeme-içmeye, sağlığa kadar her detayın titizlikle uygulanacağı öğrenildi. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda barınma başta olmak üzere açık büfe yemek hizmetleri, tüm öğrencilere aylık beslenme yardımı, 24 saat sıcak su, çamaşırhane, ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunuluyor. Otel konforunda modern şartlara uygun olarak inşa edilen yurtlarda odaların içerisinde banyo-tuvalet, buzdolabı ve çalışma masasının yanı sıra spor, sanat ve kişisel gelişim faaliyetler için eğitim salonları bulunuyor. Öte yandan her iki üniversite yerleşkesinin içerisinde bulunan ve kente gelecek tüm üniversite öğrencilerin tamamını barındırabilecek kapasitede olduğu bildirilirken, hiçbir öğrencinin açıkta kalmayacağı öğrenildi.
Isparta'da hiç bir öğrenci açıkta kalmayacak

İlimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 18 bin 145 öğrenci kapasitesine sahip 13 devlet yurdu yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirildi.

Üniversite öğrencilerine bir aile sıcaklığında barınma imkânı sunmak için gereken tüm hazırlıklar yapılırken Pandemi süreci nedeniyle barınmadan, yeme-içmeye, sağlığa kadar her detayın titizlikle uygulanacağı öğrenildi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda barınma başta olmak üzere açık büfe yemek hizmetleri, tüm öğrencilere aylık beslenme yardımı, 24 saat sıcak su, çamaşırhane, ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunuluyor.

Otel konforunda modern şartlara uygun olarak inşa edilen yurtlarda odaların içerisinde banyo-tuvalet, buzdolabı ve çalışma masasının yanı sıra spor, sanat ve kişisel gelişim faaliyetler için eğitim salonları bulunuyor.

Öte yandan her iki üniversite yerleşkesinin içerisinde bulunan ve kente gelecek tüm üniversite öğrencilerin tamamını barındırabilecek kapasitede olduğu bildirilirken, hiçbir öğrencinin açıkta kalmayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.