ISPARTA'DA FETÖ OPERASYONU

GÜNDEM 10.11.2020 - 23:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1986+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA FETÖ OPERASYONU

ISPARTA'DA FETÖ OPERASYONU
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün İlimizdeki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün faaliyetlerinin içinde yer alan, örgüt adına faaliyet yürüten şüpheliler tespit edilerek daha önce yürütülen soruşturmaların da devamı olarak firari örgüt mensuplarının saklandıkları adresler tespit edilerek takibe alınmış, 05.11.2020 günü 4 örgüt mensubu eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konulmuştur. Şüphelilerden Ö.C., Ş.C., G.Ö. İlimizdeki faaliyetlerinden dolayı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış, şüpheli A.K. ise Burdur ilinden arandığı için Burdur İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiş olup, Burdur ili adli makamlarınca tutuklanmıştır.  
ISPARTA'DA FETÖ OPERASYONU

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün İlimizdeki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün faaliyetlerinin içinde yer alan, örgüt adına faaliyet yürüten şüpheliler tespit edilerek daha önce yürütülen soruşturmaların da devamı olarak firari örgüt mensuplarının saklandıkları adresler tespit edilerek takibe alınmış, 05.11.2020 günü 4 örgüt mensubu eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konulmuştur.

Şüphelilerden Ö.C., Ş.C., G.Ö. İlimizdeki faaliyetlerinden dolayı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış, şüpheli A.K. ise Burdur ilinden arandığı için Burdur İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiş olup, Burdur ili adli makamlarınca tutuklanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.