ISPARTA'DA 'DÜMEN' OPERASYONU

GÜNDEM 20.06.2022 - 23:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2200+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA 'DÜMEN' OPERASYONU

ISPARTA'DA 'DÜMEN' OPERASYONU
Isparta’da ‘dümen’ ismiyle bir operasyon düzenlendi. Isparta il merkezine bağlı olan köyde eski muhtar ve azalarının yetkilerini kullanarak, kimi zaman da tehdit ve yıldırma politikaları uygulayarak usulsüz işlemler gerçekleştirdikleri bu şekilde Kamu zararına yol açtıkları, dosya kapsamında yapılan incelemeler ve Bilirkişi Raporları ile tespit edildi. Yapılan çalışmalar ve aramalar neticesinde; Çok sayıda evrak (dosya, ajanda, klasör, yazışma evrakları vb.), 1 adet gaz tabancası ve şarjörü, 1 adet ruhsatsız 9 mm 14’lü tabanca ve şarjörü, 51 adet 9 mm fişek, 1 adet tam otomatik ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 6 adet şarjör, 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ele geçen suç unsuru malzemelere el konularak,  konu ile ilgili F.K -M.K- Ö.Ç -A.Ç- Ü.K -S.D - C.K isimli 7 şüpheli şahsa işlem yapılmış 5 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Şüpheliler hakkında Nitelikli Dolandırıcılık, Zimmet, Resmi Belgede Sahtecilik, 6136 SKM (Silah Kaçakçılığı) suçlarında gerekli adli işlemler başlatıldı.
ISPARTA'DA 'DÜMEN' OPERASYONU

Isparta’da ‘dümen’ ismiyle bir operasyon düzenlendi. Isparta il merkezine bağlı olan köyde eski muhtar ve azalarının yetkilerini kullanarak, kimi zaman da tehdit ve yıldırma politikaları uygulayarak usulsüz işlemler gerçekleştirdikleri bu şekilde Kamu zararına yol açtıkları, dosya kapsamında yapılan incelemeler ve Bilirkişi Raporları ile tespit edildi.

Yapılan çalışmalar ve aramalar neticesinde;

Çok sayıda evrak (dosya, ajanda, klasör, yazışma evrakları vb.),

1 adet gaz tabancası ve şarjörü,

1 adet ruhsatsız 9 mm 14’lü tabanca ve şarjörü,

51 adet 9 mm fişek,

1 adet tam otomatik ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 6 adet şarjör,

30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Ele geçen suç unsuru malzemelere el konularak,  konu ile ilgili F.K -M.K- Ö.Ç -A.Ç- Ü.K -S.D - C.K isimli 7 şüpheli şahsa işlem yapılmış 5 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Şüpheliler hakkında Nitelikli Dolandırıcılık, Zimmet, Resmi Belgede Sahtecilik, 6136 SKM (Silah Kaçakçılığı) suçlarında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.