ISPARTA’DA CİNAYETTE 2 TUTUKLAMA

10.10.2020 - 23:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2590+ kez okundu.
 

ISPARTA’DA CİNAYETTE 2 TUTUKLAMA

ISPARTA’DA CİNAYETTE 2 TUTUKLAMA
ISPARTA'da Osman Elvan’ın bıçaklanarak öldürüldüğü, arkadaşı Ahmet Demirel’in ise darp edilerek yaralandığı kavgada gözaltına alınan 3'ü kadın 5 şüpheliden Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Çelik tutuklandı. Kavga, saat 00.30 sıralarında Gökçay'daki mesirelik alanda yaşandı. Osman Elvan ve Ahmet Demirel, beraberlerinde N.B., H.B. ve K.K. adlı kadınlar bulunan Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Çelik ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında karşı gruptaki 2 erkekten biri olan Hüseyin Bayraktar, Osman Elvan'ı bıçakla yaraladı. Mustafa Çelik ise Ahmet Demirel'i darbetti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri geldi. Ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülen Osman Elvan, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.  Ahmet Demirel ise Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis 3'ü kadın 5 şüpheliyi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. N.B., H.B. ve K.K. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Çelik nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
ISPARTA’DA CİNAYETTE 2 TUTUKLAMA

ISPARTA'da Osman Elvan’ın bıçaklanarak öldürüldüğü, arkadaşı Ahmet Demirel’in ise darp edilerek yaralandığı kavgada gözaltına alınan 3'ü kadın 5 şüpheliden Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Çelik tutuklandı.

Kavga, saat 00.30 sıralarında Gökçay'daki mesirelik alanda yaşandı. Osman Elvan ve Ahmet Demirel, beraberlerinde N.B., H.B. ve K.K. adlı kadınlar bulunan Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Çelik ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında karşı gruptaki 2 erkekten biri olan Hüseyin Bayraktar, Osman Elvan'ı bıçakla yaraladı. Mustafa Çelik ise Ahmet Demirel'i darbetti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri geldi.

Ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülen Osman Elvan, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.  Ahmet Demirel ise Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Polis 3'ü kadın 5 şüpheliyi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. N.B., H.B. ve K.K. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Çelik nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.