Isparta'da cinayet

GÜNDEM 13.05.2021 - 23:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2249+ kez okundu.
 

Isparta'da cinayet

Isparta'da cinayet
İbrahim Ateş ile Mustafa Şenol ve Mustafa Aslancan isimli şahıslar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada İbrahim Ateş isimli şahsın av tüfeği ile Mustafa Şenol ve Mustafa Aslancan’a ateş ettiği iddia edildi. Olayda Mustafa Aslancan yaşamını yitirirken, Mustafa Şenol ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma Eğirdir ilçesine Bağıllı köyünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Köye giriş ve çıkışlar jandarma kontrolünde yapılıyor. Cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen İbrahim Ateş’in gözaltına aldığı öğrenildi
Isparta'da cinayet

İbrahim Ateş ile Mustafa Şenol ve Mustafa Aslancan isimli şahıslar arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada İbrahim Ateş isimli şahsın av tüfeği ile Mustafa Şenol ve Mustafa Aslancan’a ateş ettiği iddia edildi. Olayda Mustafa Aslancan yaşamını yitirirken, Mustafa Şenol ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Jandarma Eğirdir ilçesine Bağıllı köyünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Köye giriş ve çıkışlar jandarma kontrolünde yapılıyor.

Cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen İbrahim Ateş’in gözaltına aldığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.