Isparta'da beklenen kar yağışı başladı

GÜNDEM 22.01.2022 - 21:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2572+ kez okundu.
 

Isparta'da beklenen kar yağışı başladı

Isparta'da beklenen kar yağışı başladı
  Isparta’da Meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar yağışı başladı. Saat 20.00 sıralarında başlayan ve etkisini artırmaya devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kar yağışının devam edeceği öğrenilirken, asıl hareketliliğin bu gece yaşanacağı öğrenildi. Yoğun kar yağışına karşı Ispartalılarda uyarıldı. Öte yandan Isparta Belediyesi ekipleri de tüm ekipleri ile teyakkuzda olduğunu açıklamıştı. Kar yağışı ile birlikte ekipler sahaya indi.  Isparta’nın yüksek kesimlerinde bulunana mahallelerde ana arterlerde kar temizleme çalışmaları başladı.
Isparta'da beklenen kar yağışı başladı

 

Isparta’da Meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar yağışı başladı. Saat 20.00 sıralarında başlayan ve etkisini artırmaya devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kar yağışının devam edeceği öğrenilirken, asıl hareketliliğin bu gece yaşanacağı öğrenildi. Yoğun kar yağışına karşı Ispartalılarda uyarıldı.

Öte yandan Isparta Belediyesi ekipleri de tüm ekipleri ile teyakkuzda olduğunu açıklamıştı. Kar yağışı ile birlikte ekipler sahaya indi.  Isparta’nın yüksek kesimlerinde bulunana mahallelerde ana arterlerde kar temizleme çalışmaları başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.