ISPARTA'DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

01.11.2019 - 19:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2522+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

ISPARTA'DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
ISPARTA'nın Gelendost ilçesinde ambulansın kavşakta otomobille çarpıştığı kazada, 3'ü sağlık personeli 4 kişi yaralandı. Sarkikaraağaç ilçesinde aldığı hastayı Isparta Şehir Hastanesi'ne götüren Fahri Mutlu'nun kullandığı 32 GE 105 plakalı ambulans, Gelendost ilçesi Dörtyol Kavşağı'nda Ahmet Yurdakal'ın kullandığı 32 AP 844 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Fahri Mutlu ve Ahmet Yurdakal'ın yanı sıra hemşireler Oğuzhan Baş ile Melahat Demirtaş yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, ilk olarak kazadan yara almadan kurtulan ambulanstaki hastayı alarak Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Daha sonra müdahalesi yapılan yaralılar ise ambulanslarla Gelendost Devlet Hastanesi'ne gönderilerek tedaviye alındı.  
ISPARTA'DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

ISPARTA'nın Gelendost ilçesinde ambulansın kavşakta otomobille çarpıştığı kazada, 3'ü sağlık personeli 4 kişi yaralandı.

Sarkikaraağaç ilçesinde aldığı hastayı Isparta Şehir Hastanesi'ne götüren Fahri Mutlu'nun kullandığı 32 GE 105 plakalı ambulans, Gelendost ilçesi Dörtyol Kavşağı'nda Ahmet Yurdakal'ın kullandığı 32 AP 844 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Fahri Mutlu ve Ahmet Yurdakal'ın yanı sıra hemşireler Oğuzhan Baş ile Melahat Demirtaş yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, ilk olarak kazadan yara almadan kurtulan ambulanstaki hastayı alarak Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk etti.

Daha sonra müdahalesi yapılan yaralılar ise ambulanslarla Gelendost Devlet Hastanesi'ne gönderilerek tedaviye alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.