ISPARTA'DA 4. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞEN KADIN YARALANDI

GÜNDEM 25.06.2020 - 18:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1956+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA 4. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞEN KADIN YARALANDI

ISPARTA'DA 4. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞEN KADIN YARALANDI
ISPARTA'NIN merkeze bağlı Sav beldesinde 25 yaşındaki Sueda Sıdıka Furkan, bir binanın 4. katından beton zemine düşerek ağır yaralandı.  Olay bugün 16.00 sıralarında Sav Beldesinde bulunan Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Sueda Sıdıka Furkan, bir binanın 4. katından dengesini kaybederek beton zemine düştü. Olayı görenler 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Sueda Sıdıka Furkan'ın ilk müdahalesi yapılırken daha sonra ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 
ISPARTA'DA 4. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞEN KADIN YARALANDI

ISPARTA'NIN merkeze bağlı Sav beldesinde 25 yaşındaki Sueda Sıdıka Furkan, bir binanın 4. katından beton zemine düşerek ağır yaralandı. 

Olay bugün 16.00 sıralarında Sav Beldesinde bulunan Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Sueda Sıdıka Furkan, bir binanın 4. katından dengesini kaybederek beton zemine düştü. Olayı görenler 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Sueda Sıdıka Furkan'ın ilk müdahalesi yapılırken daha sonra ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.