Isparta'da 2 aylık hamile kadın öldürüldü

GÜNDEM 22.06.2022 - 18:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1309+ kez okundu.
 

Isparta'da 2 aylık hamile kadın öldürüldü

Isparta'da 2 aylık hamile kadın öldürüldü
Isparta'da 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Rabia A. cinayete kurban gitti. Olay Hızırbey Mahallesi 111 cadde üzerinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre Rabia A., ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Silah sesleri sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Rabia A'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, şüphelinin olay sonrası kaçtığı ve her yerde arandığı öğrenildi.  
Isparta'da 2 aylık hamile kadın öldürüldü

Isparta'da 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Rabia A. cinayete kurban gitti.

Olay Hızırbey Mahallesi 111 cadde üzerinde meydana geldi.

İlk belirlemelere göre Rabia A., ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Silah sesleri sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Rabia A'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, şüphelinin olay sonrası kaçtığı ve her yerde arandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.