Isparta CHP'den İmamoğlu'na destek

16.05.2019 - 19:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2716+ kez okundu.
 

Isparta CHP'den İmamoğlu'na destek

Isparta CHP'den İmamoğlu'na destek
Isparta CHP'den İmamoğlu'na destek 23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP Genel Merkezi, yeni seçim kampanyası döneminde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında CHP Isparta İl Teşkilatı, seçim çalışmaları için açılan hesaba para gönderdi. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, CHP’nin demokrasiye inanan bir parti olduğunu belirterek, 23 Haziran seçiminden daha güçlü bir şekilde birinci parti çıkacaklarını söyledi, seçim için Ekrem İmamoğlu’na her türlü desteği vereceğiz” dedi.  Kürkçü, “31 Mart seçimleri YSK tarafından bizce usulsüz olarak 11 üyenin katılımıyla reddedildi yani İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verildi, normalde yedek üyelerin seçime girmemesi gerekiyordu YSK’da o zamanda 4-3 seçimler kabul edilmiş oluyordu fakat biz demokrasiye inanan bir parti olarak madem seçim istiyorlar bu sefer 13 bin 500 değil 135 bin farkla İstanbul’da seçimleri Ekrem İmamoğlu alacak diyoruz. 81 ilde Ekrem İmamoğlu için yardım kampanyası düzenlendi bu kampanyada en az 20 TL, en fazlada 54 bin TL olarak yardım yapılabiliniyor. Bizlerde partililer olarak Isparta’dan destek olmak ve kampanyayı başlatmak adına geldik, partililerimiz ve destek olmak istene bütün Ispartalı vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi hesabına yardımlarını yatırıyorlar burada dikkat edilmesi gereken nokta bankacılarımızda biliyor T.C kimlik numarası yazılarak bağış olarak gönderilecek gönderilen paralar Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi hesaplarına yatırılacak bu paralar da 23 Haziranda tekrarlanacak olan İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu için kullanılacaktır.” dedi
Isparta CHP'den İmamoğlu'na destek

Isparta CHP'den İmamoğlu'na destek

23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP Genel Merkezi, yeni seçim kampanyası döneminde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında CHP Isparta İl Teşkilatı, seçim çalışmaları için açılan hesaba para gönderdi.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, CHP’nin demokrasiye inanan bir parti olduğunu belirterek, 23 Haziran seçiminden daha güçlü bir şekilde birinci parti çıkacaklarını söyledi, seçim için Ekrem İmamoğlu’na her türlü desteği vereceğiz” dedi.  Kürkçü, “31 Mart seçimleri YSK tarafından bizce usulsüz olarak 11 üyenin katılımıyla reddedildi yani İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verildi, normalde yedek üyelerin seçime girmemesi gerekiyordu YSK’da o zamanda 4-3 seçimler kabul edilmiş oluyordu fakat biz demokrasiye inanan bir parti olarak madem seçim istiyorlar bu sefer 13 bin 500 değil 135 bin farkla İstanbul’da seçimleri Ekrem İmamoğlu alacak diyoruz. 81 ilde Ekrem İmamoğlu için yardım kampanyası düzenlendi bu kampanyada en az 20 TL, en fazlada 54 bin TL olarak yardım yapılabiliniyor. Bizlerde partililer olarak Isparta’dan destek olmak ve kampanyayı başlatmak adına geldik, partililerimiz ve destek olmak istene bütün Ispartalı vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi hesabına yardımlarını yatırıyorlar burada dikkat edilmesi gereken nokta bankacılarımızda biliyor T.C kimlik numarası yazılarak bağış olarak gönderilecek gönderilen paralar Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi hesaplarına yatırılacak bu paralar da 23 Haziranda tekrarlanacak olan İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu için kullanılacaktır.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.