ISPARTA BELEDİYESİ’NİN GÜLEN YÜZÜ: ZABITA

GÜNDEM 04.04.2021 - 00:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2673+ kez okundu.
 

ISPARTA BELEDİYESİ’NİN GÜLEN YÜZÜ: ZABITA

ISPARTA BELEDİYESİ’NİN GÜLEN YÜZÜ: ZABITA
ISPARTA BELEDİYESİ’NİN GÜLEN YÜZÜ: ZABITA   Isparta Belediyesi Zabıtası, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları ile pandemi döneminde zor günler geçiren esnafa yönelik davranışları ve uygulamaları ile taktir topluyor.   Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pandemi döneminde zor günler geçiren esnafa yönelik uygulamalarında sıfır şikayet alıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in esnafa yönelik duyarlılığı ve hassasiyeti doğrultusunda görev yapan Zabıta ekipleri, maske-mesafe-hijyen kurallarının uygulanması ve denetlenmesi ile diğer rutin denetlemelerinde güler yüzünü gösteriyor.   Esnaflar, Zabıta ekiplerinin davranış, hareket ve iletişimlerinde kırıcı olmayan bir üslup gösterdiğini belirterek  “Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen esnafımıza değer veriyor, önem veriyor. Zabıtamız da Başkanımızın talimatları ile bizlere olan davranış ve uygulamalarını ona göre düzenliyor. Pandemi döneminde zor şartlar altında geçimini sağlayan biz esnafların denetimlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmıyor. Başkanımız ve Zabıta Müdürümüz başta olmak üzere tüm Zabıta ekiplerimize teşekkür ederiz” diye açıklama yaptılar.
ISPARTA BELEDİYESİ’NİN GÜLEN YÜZÜ: ZABITA

ISPARTA BELEDİYESİ’NİN GÜLEN YÜZÜ: ZABITA

 

Isparta Belediyesi Zabıtası, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları ile pandemi döneminde zor günler geçiren esnafa yönelik davranışları ve uygulamaları ile taktir topluyor.

 

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pandemi döneminde zor günler geçiren esnafa yönelik uygulamalarında sıfır şikayet alıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in esnafa yönelik duyarlılığı ve hassasiyeti doğrultusunda görev yapan Zabıta ekipleri, maske-mesafe-hijyen kurallarının uygulanması ve denetlenmesi ile diğer rutin denetlemelerinde güler yüzünü gösteriyor.

 

Esnaflar, Zabıta ekiplerinin davranış, hareket ve iletişimlerinde kırıcı olmayan bir üslup gösterdiğini belirterek  “Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen esnafımıza değer veriyor, önem veriyor. Zabıtamız da Başkanımızın talimatları ile bizlere olan davranış ve uygulamalarını ona göre düzenliyor. Pandemi döneminde zor şartlar altında geçimini sağlayan biz esnafların denetimlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmıyor. Başkanımız ve Zabıta Müdürümüz başta olmak üzere tüm Zabıta ekiplerimize teşekkür ederiz” diye açıklama yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.