ISPARTA BELEDİYESİ’NE 30 İŞÇİ ALINACAK

GÜNDEM 18.01.2022 - 21:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2662+ kez okundu.
 

ISPARTA BELEDİYESİ’NE 30 İŞÇİ ALINACAK

ISPARTA BELEDİYESİ’NE 30 İŞÇİ ALINACAK
ISPARTA BELEDİYESİ’NE 30 İŞÇİ ALINACAK İŞKUR İl Müdürlüğü ile Isparta Belediyesi işbirliğinde, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 3 ay süreli 30 işçi alımı gerçekleştirilecek. İstihdam edilecek işçiler çevre temizliği ve park düzenlemesi işlerinde çalıştırılacak. Isparta Belediyesinde 30 gün süre ile çalıştırılacak 30 işçi alımı için başvurular 24 Ocak’ta başlıyor, 28 Ocak’ta sona eriyor. İşe girmek isteyenler, Covid-19 salgını nedeniyle İŞKUR İl Müdürlüğüne gitmeden, www.iskur.gov.tr e-şube veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden başvurularını yapabilecekler. 30 işçi, noter huzurunda yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Çekiliş, 2 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin Kültür Merkezi Bölümünde yapılacak. Yapılacak çekilişinin ardından belirlenecek 30 kişi 15 Şubat’ta işbaşı yapacak. Görev süreleri ise 15 Mayıs’ta sona erecek. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR’a kayıtlı işsiz olması, emekli maaşı almaması, öğrenci olmaması ve 18 yaşından küçük olmaması gerekiyor. İşçi alımına Isparta merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet edenler başvurulabilecek.
ISPARTA BELEDİYESİ’NE 30 İŞÇİ ALINACAK

ISPARTA BELEDİYESİ’NE 30 İŞÇİ ALINACAK

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Isparta Belediyesi işbirliğinde, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 3 ay süreli 30 işçi alımı gerçekleştirilecek. İstihdam edilecek işçiler çevre temizliği ve park düzenlemesi işlerinde çalıştırılacak.

Isparta Belediyesinde 30 gün süre ile çalıştırılacak 30 işçi alımı için başvurular 24 Ocak’ta başlıyor, 28 Ocak’ta sona eriyor. İşe girmek isteyenler, Covid-19 salgını nedeniyle İŞKUR İl Müdürlüğüne gitmeden, www.iskur.gov.tr e-şube veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden başvurularını yapabilecekler.

30 işçi, noter huzurunda yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Çekiliş, 2 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin Kültür Merkezi Bölümünde yapılacak.

Yapılacak çekilişinin ardından belirlenecek 30 kişi 15 Şubat’ta işbaşı yapacak. Görev süreleri ise 15 Mayıs’ta sona erecek. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR’a kayıtlı işsiz olması, emekli maaşı almaması, öğrenci olmaması ve 18 yaşından küçük olmaması gerekiyor.

İşçi alımına Isparta merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet edenler başvurulabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.