Isparta Belediyesi’nden önemli duyuru: Izgaraları Çalanları Bize bildirin

GÜNDEM 10.10.2019 - 15:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2308+ kez okundu.
 

Isparta Belediyesi’nden önemli duyuru: Izgaraları Çalanları Bize bildirin

Isparta Belediyesi’nden önemli duyuru: Izgaraları Çalanları Bize bildirin
Son zamanlarda bazı mahallelerde yağmur suyu mazgallarının çalındığını kaydeden Isparta Belediyesi konuyla ilgili vatandaşları uyardı. Isparta Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce kış aylarına yaklaşılan şu günlerde özellikle vatandaşlarımızın daha rahat edebilmeleri amaçlanmış ve bu yönde yağmur suyu çalışmalarımız ağırlık kazanmıştır. Son günlerde ise Hızırbey, Ayazmana Mahallelerimiz başta olmak üzere şehrimizin muhtelif yerleşim alanlarında yer alan yağmur suyu ızgaralarımız kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınmaktadır. Yağmur suyu ızgaralarının çalınması ile ilgili olarak gerekli şikayetlerimiz ilgili mercilere yapılmış olup, gerekli tahkikat titizlikle sürdürülmekte hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın da bu noktada konuya hassasiyetle yaklaşmalarını ve her hangi bir hırsızlık veya zarar verme esnasında gerekli ihbarlarını Belediyemize ya da Emniyet Müdürlüğümüze yapmalarını önemle rica ederiz" denildi.
Isparta Belediyesi’nden önemli duyuru: Izgaraları Çalanları Bize bildirin

Son zamanlarda bazı mahallelerde yağmur suyu mazgallarının çalındığını kaydeden Isparta Belediyesi konuyla ilgili vatandaşları uyardı.

Isparta Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce kış aylarına yaklaşılan şu günlerde özellikle vatandaşlarımızın daha rahat edebilmeleri amaçlanmış ve bu yönde yağmur suyu çalışmalarımız ağırlık kazanmıştır.

Son günlerde ise Hızırbey, Ayazmana Mahallelerimiz başta olmak üzere şehrimizin muhtelif yerleşim alanlarında yer alan yağmur suyu ızgaralarımız kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınmaktadır.

Yağmur suyu ızgaralarının çalınması ile ilgili olarak gerekli şikayetlerimiz ilgili mercilere yapılmış olup, gerekli tahkikat titizlikle sürdürülmekte hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Vatandaşlarımızın da bu noktada konuya hassasiyetle yaklaşmalarını ve her hangi bir hırsızlık veya zarar verme esnasında gerekli ihbarlarını Belediyemize ya da Emniyet Müdürlüğümüze yapmalarını önemle rica ederiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.