Isparta Belediyesi 2 milyon metrekarelik alanı yatırıma hazır hale getiriyor

GÜNDEM 25.11.2020 - 00:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1903+ kez okundu.
 

Isparta Belediyesi 2 milyon metrekarelik alanı yatırıma hazır hale getiriyor

Isparta Belediyesi 2 milyon metrekarelik alanı yatırıma hazır hale getiriyor
Isparta Belediyesi, yatırım ve yatırımcının önünü açmak, şehrin ekonomik gelişmesine katkı sunmak amacıyla, yıllar önce imara açılan ve 18 uygulaması gerçekleştirildikten sonra bırakılan Eğirdir Yolu üzerindeki sanayi alanını yatırıma açıyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldikten sonra, şehrin ekonomik gelişmişliğine katkı sunmak, ticaretin önünü açmak ve yatırımların artmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Eğirdir Yolu üzeri Ali Köyü TOKİ ile Orma Fabrikası arasında kalan 2 milyon metrekarelik sanayi alanının yatırıma kazandırılması amacıyla altyapı çalışmaları başlatıldı. 1988 yılında sanayi alanı olarak imara açılan ve 2002 yılında 18 uygulaması yapıldıktan sonra günümüze kadar herhangi bir çalışmanın yapılmadığı 2 milyon metrekarelik alanda, Fen İşleri Müdürlüğünce imar yolları açılarak, bölge yatırıma hazır hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğünce 2 milyon metrekarelik alanda yapılan çalışmalar kapsamında 120 bin metrekarelik, 7,5 km uzunluğunda toplam 11 ulaşım yolunun açılması bitirilmek üzere. Bu çalışmaların bitmesinin ardından bölgede altyapı çalışmaları da gerçekleştirilecek ve sanayicinin yatırım yapmasının önündeki tüm engeller ortadan kaldırılmış olacak.
Isparta Belediyesi 2 milyon metrekarelik alanı yatırıma hazır hale getiriyor

Isparta Belediyesi, yatırım ve yatırımcının önünü açmak, şehrin ekonomik gelişmesine katkı sunmak amacıyla, yıllar önce imara açılan ve 18 uygulaması gerçekleştirildikten sonra bırakılan Eğirdir Yolu üzerindeki sanayi alanını yatırıma açıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldikten sonra, şehrin ekonomik gelişmişliğine katkı sunmak, ticaretin önünü açmak ve yatırımların artmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Eğirdir Yolu üzeri Ali Köyü TOKİ ile Orma Fabrikası arasında kalan 2 milyon metrekarelik sanayi alanının yatırıma kazandırılması amacıyla altyapı çalışmaları başlatıldı.

1988 yılında sanayi alanı olarak imara açılan ve 2002 yılında 18 uygulaması yapıldıktan sonra günümüze kadar herhangi bir çalışmanın yapılmadığı 2 milyon metrekarelik alanda, Fen İşleri Müdürlüğünce imar yolları açılarak, bölge yatırıma hazır hale getirildi.

Fen İşleri Müdürlüğünce 2 milyon metrekarelik alanda yapılan çalışmalar kapsamında 120 bin metrekarelik, 7,5 km uzunluğunda toplam 11 ulaşım yolunun açılması bitirilmek üzere. Bu çalışmaların bitmesinin ardından bölgede altyapı çalışmaları da gerçekleştirilecek ve sanayicinin yatırım yapmasının önündeki tüm engeller ortadan kaldırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.