Isparta Belediye Meclisinde; Denetim Komisyonu Yenilendi

GÜNDEM 06.01.2020 - 15:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2887+ kez okundu.
 

Isparta Belediye Meclisinde; Denetim Komisyonu Yenilendi

Isparta Belediye Meclisinde; Denetim Komisyonu Yenilendi
Belediye Meclisi, görev süresi dolan Belediye Denetim Komisyonu üyelerini yeniden belirledi. Komisyonda üçü Ak Parti’li, ikisi İYİ Partili olmak üzere beş meclis üyesi yer aldı.  BELEDİYE’NİN HESAPLARINI DENETLEYECEKLER Bugün yapılan Belediye Meclisi Ocak ayı birinci toplantısında, Belediye’nin hesaplarını denetlemek için kurulan ve görev süresi dolan Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı. AK PARTİ’DEN 3, MHP’DEN 1 VE İYİ PARTİ’DEN 1 ÜYE KOMİSYONA SEÇİLDİ Toplantıda Ak Parti’nin Meclis Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün, söz alarak Denetim Komisyonu üyeliklerine Ak Parti’den Hakkı Kaya, Erdal Çelik ve Sezgin Gülatan’ı teklif etti. Kanun gereği parti üyelerinin meclisteki sayılarına göre belirlenen ve buna göre 3 iktidar, 2 muhalefet partisi temsilcisinin olması gereken komisyona muhalif parti temsilcisi olarak da MHP’den Oğuzhan Göker ve İYİ Parti’den de Ramazan Kabalak teklif edildi. İYİ PARTİLİ ÜYE, AK PARTİLİ ÜYELERDEN DAHA FAZLA OY ALDI Yapılan gizli oylama sonucu çok ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Zira, Mecliste Ak Partili üyelerin fazla olmasına rağmen İYİ Partiden aday gösterilen isme Ak Partili adaylardan daha fazla oy çıktı. Buna göre; aday listesindeki Ak Partili üyeler Hakkı Kaya 23 oy, Erdal Çelik 23 oy ve Sezgin Gülatan’a 23 oy çıkarken, MHP’li üye Oğuzhan Göker’e 20 oy ve İYİ Partili üye Ramazan Kabalak’a ise 30 oy çıktı. Böylece, aday gösterilen beş aday da Denetim Kurulu üyeliğine seçildiler. Söz konusu Denetim komisyonu bir yıl süre ile belediye hesaplarını denetlemek üzere görev yapacak.  
Isparta Belediye Meclisinde; Denetim Komisyonu Yenilendi

Belediye Meclisi, görev süresi dolan Belediye Denetim Komisyonu üyelerini yeniden belirledi. Komisyonda üçü Ak Parti’li, ikisi İYİ Partili olmak üzere beş meclis üyesi yer aldı. 

BELEDİYE’NİN HESAPLARINI

DENETLEYECEKLER

Bugün yapılan Belediye Meclisi Ocak ayı birinci toplantısında, Belediye’nin hesaplarını denetlemek için kurulan ve görev süresi dolan Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı.

AK PARTİ’DEN 3, MHP’DEN 1 VE İYİ

PARTİ’DEN 1 ÜYE KOMİSYONA SEÇİLDİ

Toplantıda Ak Parti’nin Meclis Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün, söz alarak Denetim Komisyonu üyeliklerine Ak Parti’den Hakkı Kaya, Erdal Çelik ve Sezgin Gülatan’ı teklif etti. Kanun gereği parti üyelerinin meclisteki sayılarına göre belirlenen ve buna göre 3 iktidar, 2 muhalefet partisi temsilcisinin olması gereken komisyona muhalif parti temsilcisi olarak da MHP’den Oğuzhan Göker ve İYİ Parti’den de Ramazan Kabalak teklif edildi.

İYİ PARTİLİ ÜYE, AK PARTİLİ

ÜYELERDEN DAHA FAZLA OY ALDI

Yapılan gizli oylama sonucu çok ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Zira, Mecliste Ak Partili üyelerin fazla olmasına rağmen İYİ Partiden aday gösterilen isme Ak Partili adaylardan daha fazla oy çıktı. Buna göre; aday listesindeki Ak Partili üyeler Hakkı Kaya 23 oy, Erdal Çelik 23 oy ve Sezgin Gülatan’a 23 oy çıkarken, MHP’li üye Oğuzhan Göker’e 20 oy ve İYİ Partili üye Ramazan Kabalak’a ise 30 oy çıktı. Böylece, aday gösterilen beş aday da Denetim Kurulu üyeliğine seçildiler. Söz konusu Denetim komisyonu bir yıl süre ile belediye hesaplarını denetlemek üzere görev yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.