Isparta Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

SİYASET 06.01.2016 - 12:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1661+ kez okundu.
 

Isparta Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

Isparta Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı
2016 yılının ilk Isparta Belediye Meclis toplantısı dün Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Bazıları ise ilgili komisyonlara havale edildi. Belediye Meclisi 2016 yılının ilk birleşimini dün gerçekleştirdi. Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 7 gündem maddesinden 1’i karara bağlanırken,  6 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi. 5 KİŞİ DENETİM KOMİSYONUNA SEÇİLDİ Gündemin dördüncü maddesi olan denetim komisyon üyelerinin seçimi gizli oylama ile gerçekleştirildi. Komisyona; Ömer Tahir Gürakan, Mustafa Şener Karakaya, Muhittin Gül, Hüseyin Toptaş ve Ali Tunçbilek seçildiler. GELİR TARİFESİNDEKİ DEĞİŞİKLİK KOMİSYONDA Gündemin birinci maddesinde bulunan; 2016 Yılı Evsel Katı Atık Tarife Ücretlerinin görüşülmesi konusu Tarife Komisyonuna havale edilirken, gündemin ikinci maddesinde bulunan 2016 Yılı Gelir tarifesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi konusu da Tarife Komisyonuna havale edildi. Gündemin üçüncü maddesinde bulunan; Geçici işçi vizelerinin görüşülmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, gündemin dördüncü maddesinde bulunan; Sosyal yardım işleri Müdürlüğünce hazırlanmış olan Isparta Belediyesi Gıda Bankası Yönetmeliğinin görüşülmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin beşinci maddesinde bulunan; Isparta Valiliği İl Müftülüğünün Belediye mülkiyetinde bulunan tesis alanının tahsisi konusundaki madde ise İmar Komisyonuna havale edildi. İMAR PLANI TADİLATLARI DA KOMİSYONA HAVALE Toplantıda gündemin altıncı maddesinde bulunan; İmar planı tadilatlarının görüşülmesi hususu oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Gündem maddelerinin yedincisi olan; Denetim Komisyonu üye seçimi ise gerçekleştirildi ve 5 isim belirlendi. Gündem maddeleri bu şekilde tamamlanırken bir sonraki oturum bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.
Isparta Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

2016 yılının ilk Isparta Belediye Meclis toplantısı dün Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Bazıları ise ilgili komisyonlara havale edildi.

Belediye Meclisi 2016 yılının ilk birleşimini dün gerçekleştirdi. Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 7 gündem maddesinden 1’i karara bağlanırken,  6 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi.

5 KİŞİ DENETİM KOMİSYONUNA SEÇİLDİ

Gündemin dördüncü maddesi olan denetim komisyon üyelerinin seçimi gizli oylama ile gerçekleştirildi. Komisyona; Ömer Tahir Gürakan, Mustafa Şener Karakaya, Muhittin Gül, Hüseyin Toptaş ve Ali Tunçbilek seçildiler.

GELİR TARİFESİNDEKİ DEĞİŞİKLİK KOMİSYONDA

Gündemin birinci maddesinde bulunan; 2016 Yılı Evsel Katı Atık Tarife Ücretlerinin görüşülmesi konusu Tarife Komisyonuna havale edilirken, gündemin ikinci maddesinde bulunan 2016 Yılı Gelir tarifesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi konusu da Tarife Komisyonuna havale edildi. Gündemin üçüncü maddesinde bulunan; Geçici işçi vizelerinin görüşülmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, gündemin dördüncü maddesinde bulunan; Sosyal yardım işleri Müdürlüğünce hazırlanmış olan Isparta Belediyesi Gıda Bankası Yönetmeliğinin görüşülmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin beşinci maddesinde bulunan; Isparta Valiliği İl Müftülüğünün Belediye mülkiyetinde bulunan tesis alanının tahsisi konusundaki madde ise İmar Komisyonuna havale edildi.

İMAR PLANI TADİLATLARI DA KOMİSYONA HAVALE

Toplantıda gündemin altıncı maddesinde bulunan; İmar planı tadilatlarının görüşülmesi hususu oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Gündem maddelerinin yedincisi olan; Denetim Komisyonu üye seçimi ise gerçekleştirildi ve 5 isim belirlendi.

Gündem maddeleri bu şekilde tamamlanırken bir sonraki oturum bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.