Isparta Belediye Meclisi; Covid – 19 Testinden Geçecek!

GÜNDEM 08.11.2020 - 23:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1282+ kez okundu.
 

Isparta Belediye Meclisi; Covid – 19 Testinden Geçecek!

Isparta Belediye Meclisi; Covid – 19 Testinden Geçecek!
Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Ahmet Aydoğdu’nun talebini kabul eden Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis üyelerinin tamamının Pazartesi günü Covid – 19 testinden geçeceğini açıkladı.   Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların Cuma günkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı. Bilindiği gibi, Belediye Meclislerinin Kasım aylarında Bütçe konusunu karara bağlamak için 20 defa toplanma hakkı bulunuyor. MECLİS ÜYESİ AYDOĞDU TEKLİF ETTİ, BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KABUL ETTİ Meclisin Cuma günkü gündem görüşmeleri sonunda söz alan Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Ahmet Aydoğdu açıklamasında; “Sayın Başkanım bilindiği gibi, Koronavirüs pandemisi tehlikesi tüm yoğunluğu ile sürüyor. İnsanlığı adeta tehdit eden bu hastalığa karşı çok dikkatli olmalıyız. Siz de biraz önce söylediniz Maske – Mesafe ve Temizliğe dikkat etmemiz gerekir diye. “BU SALGIN İNSANLIĞI TEHDİT EDİYOR” İşte bu noktadan hareketle, ben tüm meclis üyelerimizin Covid – 19 testinden geçirilmesini talep ediyorum. Zira, Kasım ayında daha çok toplantı yapacağız. Kimsenin birbirine bu anlamda zararı olmasın. Kimse kimseye virüs bulaştırma durumu olmasın” dedi.  BAŞDEĞİRMEN; “TÜM MECLİS ÜYELERİMİZE COVİD – 19 TESTİ YAPTIRALIM” Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu’nun talebini olumlu karşılayan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında; “Evet Ahmet bey haklısınız. Çok dikkatli olmalıyız. Talebiniz uygundur. Sağlık Müdürlüğümüzden bir ekip isteyelim ve Pazartesi günü toplantı öncesi tüm meclis üyelerimizi Covid – 19 testinden geçirelim. Bakın ben her gittiğim yerde bu testi yaptırıyorum. Daha iki gün önce Ankara’ya gittim. Orada da Covid – 19 testi yaptırdım. Bu sağlığımız için önemli bir konu” dedi.
Isparta Belediye Meclisi; Covid – 19 Testinden Geçecek!

Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Ahmet Aydoğdu’nun talebini kabul eden Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis üyelerinin tamamının Pazartesi günü Covid – 19 testinden geçeceğini açıkladı.

 

Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların Cuma günkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı. Bilindiği gibi, Belediye Meclislerinin Kasım aylarında Bütçe konusunu karara bağlamak için 20 defa toplanma hakkı bulunuyor.

MECLİS ÜYESİ AYDOĞDU TEKLİF ETTİ,

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KABUL ETTİ

Meclisin Cuma günkü gündem görüşmeleri sonunda söz alan Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Ahmet Aydoğdu açıklamasında; “Sayın Başkanım bilindiği gibi, Koronavirüs pandemisi tehlikesi tüm yoğunluğu ile sürüyor. İnsanlığı adeta tehdit eden bu hastalığa karşı çok dikkatli olmalıyız. Siz de biraz önce söylediniz Maske – Mesafe ve Temizliğe dikkat etmemiz gerekir diye.

“BU SALGIN İNSANLIĞI

TEHDİT EDİYOR”

İşte bu noktadan hareketle, ben tüm meclis üyelerimizin Covid – 19 testinden geçirilmesini talep ediyorum. Zira, Kasım ayında daha çok toplantı yapacağız. Kimsenin birbirine bu anlamda zararı olmasın. Kimse kimseye virüs bulaştırma durumu olmasın” dedi. 

BAŞDEĞİRMEN; “TÜM MECLİS ÜYELERİMİZE

COVİD – 19 TESTİ YAPTIRALIM”

Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu’nun talebini olumlu karşılayan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında; “Evet Ahmet bey haklısınız. Çok dikkatli olmalıyız. Talebiniz uygundur. Sağlık Müdürlüğümüzden bir ekip isteyelim ve Pazartesi günü toplantı öncesi tüm meclis üyelerimizi Covid – 19 testinden geçirelim. Bakın ben her gittiğim yerde bu testi yaptırıyorum. Daha iki gün önce Ankara’ya gittim. Orada da Covid – 19 testi yaptırdım. Bu sağlığımız için önemli bir konu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.