Isparta Basınında Korona nöbeti; Günlük Gazeteler Dönüşümlü Yayın yapacak

GÜNDEM 26.03.2020 - 17:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1743+ kez okundu.
 

Isparta Basınında Korona nöbeti; Günlük Gazeteler Dönüşümlü Yayın yapacak

Isparta Basınında Korona nöbeti; Günlük Gazeteler Dönüşümlü Yayın yapacak
Basın İlan Kurumu’nun kararı çerçevesinde Koronavirüsü ile mücadele kapsamında Isparta merkezde günlük olarak yayın hayatını sürdüren 13 gazete her gün yerine dönüşümlü ve nöbetleşe yayın yapacaklar.   Isparta merkezde günlük olarak yayın hayatını sürdüren (günlük süreli yerel yayın-vasıflı gazeteler) ‘HABER – NOKTA – ÇÖZÜM –DEMOKRAT – OBJEKTİF- İLKE- MANŞET – OLUŞUM – EKSPRES – GÜLSES – ISPARTA POSTASI – ISPARTA – GÜLKENT’ Gazetelerinin imza yetkili yöneticileri, Basın İlan Kurumunun (BİK) 23 Mart 2020 tarihinde almış olduğu (EK’te) Yönetim Kurulu Kararlarının ardından, Isparta Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gözetiminde, bu mutabakatı kendi aralarında sağlamışlardır. Son günlerde dünyada ve ülkemizde bir salgın tehdidi haline gelen koronavirüsten (Covid-19) dolayı oluşan MÜCBİR SEBEPLER nedeniyle, BİK yönetim kurulunun yerel medya için aldığı destek kararları çerçevesinde “Dönüşümlü Yayın Kararı” tavsiyesi doğrultusunda, Isparta merkezde yayınlanan 13 gazete, hergün günlük olarak yayınlanmak yerine (Pazar hariç) ‘Pazartesi ve Salı günleri (4) Çarşamba (5) Perşembe ve Cuma günleri (4) Cumartesi günü (5) gazete yayınlamak üzere mutabık kalmıştır. Aşağıda günleri ve isimleri belirtilen gazetelerin listesi şu şekildedir. PAZARTESİ GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER: MANŞET – OLUŞUM – GÜLKENT - NOKTA SALI GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER: HABER – DEMOKRAT- İLKE- OBJEKTİF ÇARŞAMBA GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER: ISPARTA – GÜLSES - ISPARTA POSTASI – ÇÖZÜM - EKSPRES PERŞEMBE GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER: MANŞET – OLUŞUM – GÜLKENT - NOKTA CUMA GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER: HABER – DEMOKRAT- İLKE- OBJEKTİF CUMARTESİ GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER: ISPARTA – GÜLSES - ISPARTA POSTASI – ÇÖZÜM - EKSPRES
Isparta Basınında Korona nöbeti; Günlük Gazeteler Dönüşümlü Yayın yapacak

Basın İlan Kurumu’nun kararı çerçevesinde Koronavirüsü ile mücadele kapsamında Isparta merkezde günlük olarak yayın hayatını sürdüren 13 gazete her gün yerine dönüşümlü ve nöbetleşe yayın yapacaklar.
 
Isparta merkezde günlük olarak yayın hayatını sürdüren (günlük süreli yerel yayın-vasıflı gazeteler) ‘HABER – NOKTA – ÇÖZÜM –DEMOKRAT – OBJEKTİF- İLKE- MANŞET – OLUŞUM – EKSPRES – GÜLSES – ISPARTA POSTASI – ISPARTA – GÜLKENT’ Gazetelerinin imza yetkili yöneticileri, Basın İlan Kurumunun (BİK) 23 Mart 2020 tarihinde almış olduğu (EK’te) Yönetim Kurulu Kararlarının ardından, Isparta Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gözetiminde, bu mutabakatı kendi aralarında sağlamışlardır. Son günlerde dünyada ve ülkemizde bir salgın tehdidi haline gelen koronavirüsten (Covid-19) dolayı oluşan MÜCBİR SEBEPLER nedeniyle, BİK yönetim kurulunun yerel medya için aldığı destek kararları çerçevesinde “Dönüşümlü Yayın Kararı” tavsiyesi doğrultusunda, Isparta merkezde yayınlanan 13 gazete, hergün günlük olarak yayınlanmak yerine (Pazar hariç) ‘Pazartesi ve Salı günleri (4) Çarşamba (5) Perşembe ve Cuma günleri (4) Cumartesi günü (5) gazete yayınlamak üzere mutabık kalmıştır. Aşağıda günleri ve isimleri belirtilen gazetelerin listesi şu şekildedir.
PAZARTESİ GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER:
MANŞET – OLUŞUM – GÜLKENT - NOKTA
SALI GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER:
HABER – DEMOKRAT- İLKE- OBJEKTİF
ÇARŞAMBA GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER:
ISPARTA – GÜLSES - ISPARTA POSTASI – ÇÖZÜM - EKSPRES
PERŞEMBE GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER:
MANŞET – OLUŞUM – GÜLKENT - NOKTA
CUMA GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER:
HABER – DEMOKRAT- İLKE- OBJEKTİF
CUMARTESİ GÜNLERİ ÇIKACAK GAZETELER:
ISPARTA – GÜLSES - ISPARTA POSTASI – ÇÖZÜM - EKSPRES

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.