ISPARTA 32 SPOR’DA İKİNCİ TRANSFER: KALE, TECRÜBELİ ELDİVEN ÖZTÜRK’E EMANET

SPOR 01.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2851+ kez okundu.
 

ISPARTA 32 SPOR’DA İKİNCİ TRANSFER: KALE, TECRÜBELİ ELDİVEN ÖZTÜRK’E EMANET

ISPARTA 32 SPOR’DA İKİNCİ TRANSFER: KALE, TECRÜBELİ ELDİVEN ÖZTÜRK’E EMANET
Başkanlığa Atakan Yazgan’ın gelmesinin ardından yen sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Isparta 32 Spor, geçen yıl yaptığı kritik kurtarışlara imza atan Manavgatspor’un Kalecisi Ayhan Öztürk’ü renklerine bağladı.    Daha önceki yıl da kalesini koruduğu Sultanbeyli Beledyespor’u 3. Lige taşıyan tecrübeli eldiven Ayhan Öztürk ile üç yılı obsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalandı. ISPARTA 32 SPOR YÖNETİMİ  İSTANBUL’DA TOPLANDI Başkan Atakan Yazgan başkanlığında geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul Yalı Sultan’da toplanan Isparta 32 Spor Kulübü Yönetim Kurulu, geçen yıl Manavgatspor’da oynayan 31 yaşında 1,92 boyundaki tecrübeli kaleci Ayhan Öztürk’ü almaya karar verdi. Söz konusu oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı. Ancak, 3 yılı obsiyonlu olmak üzere 4 yıllığına anlaşıldığı bildirildi. KALECİ AYHAN  ÖZTÜRK KİMDİR?  Peki, Isparta 32 Spor’un anlaşarak önümüzdeki sezon kalesini teslim edeceği Kaleci Ayhan Öztürk kimdir? 23 Ocak 1988 Kadıköy doğumlu olan 31 yaşındaki file bekçisi Ayhan Öztürk, Kartalspor altyapısından yetişti ve sırasıyla; Tuzlaspor, Şanlıurfaspor, Sancaktepe Belediyespor, Aydınspor 1923, Silivrispor, Bartınspor, Sultanbeyli Belediyespor ve son olarak geçen yıl Manavgatspor formalarını giydi. Tecrübeli file bekçisi kariyerinde Bölgesel Amatör Ligde 50 maç, TFF 3.Lgde 38 maç, TFF 2. Ligde 8 maçta oynama başarısı gösterdi. 1.92’lik boyu nedeniyle ‘Dev Kaleci’ olarak anılan Öztürk’ün sahada 88 sırt numarasıyla yer aldığı belirtildi. İLK TRANSFER İLYAS BARUT OLMUŞTU  Bilindiği gibi; Isparta 32 Spor’da sezonun ilk transferi geçtiğimiz Perşembe günü geçen yıl da Isparta Davrazspor’da forma giymekte olan Önlibero İlyas Barut ile anlaşmaya varmış ve İlyas, bu anlaşma ile yuvada kalmıştı. Yeşil – Pembeli yönetim, ikinci transferini de dün gerçekleştirerek Tecrübeli file bekçisi Ayhan Öztürk ile anlaşmaya vardı. Böylece, ön libero mevkii ile kaleye gerekli transferler yapılmış oldu.    
ISPARTA 32 SPOR’DA İKİNCİ TRANSFER: KALE, TECRÜBELİ ELDİVEN ÖZTÜRK’E EMANET
Başkanlığa Atakan Yazgan’ın gelmesinin ardından yen sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Isparta 32 Spor, geçen yıl yaptığı kritik kurtarışlara imza atan Manavgatspor’un Kalecisi Ayhan Öztürk’ü renklerine bağladı. 
 
Daha önceki yıl da kalesini koruduğu Sultanbeyli Beledyespor’u 3. Lige taşıyan tecrübeli eldiven Ayhan Öztürk ile üç yılı obsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalandı.
ISPARTA 32 SPOR YÖNETİMİ 
İSTANBUL’DA TOPLANDI
Başkan Atakan Yazgan başkanlığında geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul Yalı Sultan’da toplanan Isparta 32 Spor Kulübü Yönetim Kurulu, geçen yıl Manavgatspor’da oynayan 31 yaşında 1,92 boyundaki tecrübeli kaleci Ayhan Öztürk’ü almaya karar verdi. Söz konusu oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı. Ancak, 3 yılı obsiyonlu olmak üzere 4 yıllığına anlaşıldığı bildirildi.
KALECİ AYHAN 
ÖZTÜRK KİMDİR? 
Peki, Isparta 32 Spor’un anlaşarak önümüzdeki sezon kalesini teslim edeceği Kaleci Ayhan Öztürk kimdir?
23 Ocak 1988 Kadıköy doğumlu olan 31 yaşındaki file bekçisi Ayhan Öztürk, Kartalspor altyapısından yetişti ve sırasıyla; Tuzlaspor, Şanlıurfaspor, Sancaktepe Belediyespor, Aydınspor 1923, Silivrispor, Bartınspor, Sultanbeyli Belediyespor ve son olarak geçen yıl Manavgatspor formalarını giydi. Tecrübeli file bekçisi kariyerinde Bölgesel Amatör Ligde 50 maç, TFF 3.Lgde 38 maç, TFF 2. Ligde 8 maçta oynama başarısı gösterdi. 1.92’lik boyu nedeniyle ‘Dev Kaleci’ olarak anılan Öztürk’ün sahada 88 sırt numarasıyla yer aldığı belirtildi.
İLK TRANSFER İLYAS BARUT OLMUŞTU 
Bilindiği gibi; Isparta 32 Spor’da sezonun ilk transferi geçtiğimiz Perşembe günü geçen yıl da Isparta Davrazspor’da forma giymekte olan Önlibero İlyas Barut ile anlaşmaya varmış ve İlyas, bu anlaşma ile yuvada kalmıştı.
Yeşil – Pembeli yönetim, ikinci transferini de dün gerçekleştirerek Tecrübeli file bekçisi Ayhan Öztürk ile anlaşmaya vardı. Böylece, ön libero mevkii ile kaleye gerekli transferler yapılmış oldu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.