Işıkkent’te 18 bin metrekarelik asfalt çalışması

GÜNDEM 17.09.2020 - 20:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2286+ kez okundu.
 

Işıkkent’te 18 bin metrekarelik asfalt çalışması

Işıkkent’te 18 bin metrekarelik asfalt çalışması
Isparta Belediyesi, mahallelerde altyapı ve deforme olmuş asfaltları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar kapsamında son olarak Işıkkent Mahallesinde iki cadde ve bir sokak daha yenilendi. Işıkkent Mahallesi 251 Cadde ve 5601 Sokaklardaki çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak eski Merko Kavşağı olarak bilinen ve üst bölüme çıkan 255 Caddede de toplam 18 bin metrekarelik asfalt yenilemesi gerçekleştirdi. Deforme olmuş asfalt kaldırılırken, cadde ve sokaklarda su hattı yenilemeleri ve yağmur suyu ızgaralarında eklemeler yapıldı. Altyapı çalışmalarının ardından 255 Caddede asfalt çalışması yapıldı. Mahallelerine yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil, “Mahallemizin sorunları bir bir gideriliyor. Bizlere, mahallemize her zaman değer veren ve bizlerin hep yanında olan Belediye Başkanım Şükrü Başdeğirmen’e ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” dedi.
Işıkkent’te 18 bin metrekarelik asfalt çalışması

Isparta Belediyesi, mahallelerde altyapı ve deforme olmuş asfaltları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar kapsamında son olarak Işıkkent Mahallesinde iki cadde ve bir sokak daha yenilendi.

Işıkkent Mahallesi 251 Cadde ve 5601 Sokaklardaki çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak eski Merko Kavşağı olarak bilinen ve üst bölüme çıkan 255 Caddede de toplam 18 bin metrekarelik asfalt yenilemesi gerçekleştirdi.

Deforme olmuş asfalt kaldırılırken, cadde ve sokaklarda su hattı yenilemeleri ve yağmur suyu ızgaralarında eklemeler yapıldı. Altyapı çalışmalarının ardından 255 Caddede asfalt çalışması yapıldı.

Mahallelerine yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil, “Mahallemizin sorunları bir bir gideriliyor. Bizlere, mahallemize her zaman değer veren ve bizlerin hep yanında olan Belediye Başkanım Şükrü Başdeğirmen’e ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.