IGC Başkanı Mustafa Baş’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

GÜNDEM 23.04.2022 - 12:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2165+ kez okundu.
 

IGC Başkanı Mustafa Baş’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

IGC Başkanı Mustafa Baş’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda bu günün önemine dikkat çekti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen dünyadaki ilk ve tek Çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102.yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Baş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılarak Türkiye tarihinde yeni bir dönem başlamıştır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemiz için bir dönüm noktası olan bu anlamlı günü çocuklara armağan ederek ülkemizin geleceği olan evlatlarımıza verdiği değeri ortaya koymuştur. Bizlere düşen de ülkemizin geleceğini inşa edecek olan çocuklara bağımsızlık mücadelemizi, tarihimizi, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını aktarmaktır Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyadaki tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu günlerin mimarı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”
IGC Başkanı Mustafa Baş’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda bu günün önemine dikkat çekti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen dünyadaki ilk ve tek Çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102.yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Baş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılarak Türkiye tarihinde yeni bir dönem başlamıştır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemiz için bir dönüm noktası olan bu anlamlı günü çocuklara armağan ederek ülkemizin geleceği olan evlatlarımıza verdiği değeri ortaya koymuştur. Bizlere düşen de ülkemizin geleceğini inşa edecek olan çocuklara bağımsızlık mücadelemizi, tarihimizi, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını aktarmaktır

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyadaki tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu günlerin mimarı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.